Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM pentru weekend. Unde se va înregistra maxima de 31 de grade

Prognoza meteo ANM pentru weekend. Unde se va înregistra maxima de 31 de grade

Prognoza meteo ANM pentru weekend

Prognoza meteo ANM pentru weekend. Meteorologii a transmis cum va fi vremea pe 3 și 4 octombrie. Se va încălzi destul de mult, astfel că temperaturile din weekend vor fi destul de mici. De asemenea, vor fi zone în care va ploua și există chiar șanse să aibă loc furtuni.

Prognoza ANM de weekend. Cum va fi vremea

Meteorologii au transmis că va fi foarte cald în acest weekend, în majoritatea zonelor din țara noastră. Atât sâmbătă, cât și duminică, temperaturile vor fi mari.

Prognoza meteo ANM pentru 3 și 4 octombrie în București

Iată cum va fi vremea în Capitală. Sâmbătă, temperaturile vor fi cuprinse între 14 și 27 de grade Celsius. Vântul va bate cu rafale de până la 15 km/h. Duminică, va fi chiar mai cald, iar maxima va fi de 31 de grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru 3 și 4 octombrie în Constanța

Va fi cald și la malul mării în acest weekend. Maxima de sâmbătă va fi de 25 de grade Celsius, iar minima va fi de 20 de grade Celsius. Vântul va bate cu rafale de până la 32 km/h. Vremea va fi frumoasă și duminică, iar temperaturile vor fi între 19 și 24 de grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru 3 și 4 octombrie în Brașov

Sâmbătă, temperaturile vor fi între 12 și 24 de grade Celsius. Duminică, acestea vor atinge valorile de 14-27 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru 3 și 4 octombrie în Iași

Va fi frumos în Iași sâmbătă, iar maxima va fi de 26 de grade Celsius. Duminică, vântul va bate cu 28 km/h, iar maxima va fi de 26 de grade.

Prognoza meteo ANM pentru 3 și 4 octombrie în Cluj-Napoca

Temperaturile vor fi cuprinse între 12 și 24 de grade Celsius sâmbătă. Vântul va sufla cu 19 km/h. Duminică sunt 40% șanse de ploaie, dar va fi cald.

Etichete: