Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo de Crăciun. Vremea pe 25 decembrie 2020

Prognoza meteo de Crăciun. Vremea pe 25 decembrie 2020

Vremea pe 25 decembrie 2020

Vremea de Crăciun. Prognoza meteo pentru data de 25 decembrie 2020 a fost deja transmisă de meteorologi. Iată de ce temperaturi vom avea parte în ziua de Crăciun.

Vremea de Crăciun. Ce temperaturi vor fi în țara noastră

Dacă cineva mai spera că vom avea zăpadă de Crăciun, iată că acum îi sunt spulberate șansele cu siguranță. Meteorologii au transmis cum va fi vremea de Crăciun, iar temperaturile nu vor fi deloc unele prielnice pentru ninsoare.

Astfel, maxima care se va înregistra în țara noastră pe 25 decembrie va fi de 13 grade Celsius. Mai mult, va fi cald în toată țara și vom întâlni temperaturi pozitive în mai toate orașele. Singurul loc în care putem găsi zăpadă de acest Crăciun este la munte, însă și acolo stratul de zăpadă nu este neapărat mare. Iar unele stațiuni sunt închise de tot, din cauza pandemiei.

Prognoza meteo de Crăciun. Vremea pe 25 decembrie 2020 în București

Va fi predominant noros în București, de Crăciun. Temperaturile vor fi pozitive atât ziua, cât și noaptea, iar acestea se vor încadra între 5 și 11 grade Celsius. Sunt 17 % șanse de ploaie.

Prognoza meteo de Crăciun. Vremea pe 25 decembrie 2020 în Constanța

Va fi cel mai cald în Constanța, potrivit prognozei meteo ANM. Temperatura maximă de aici va fi de 13 grade Celsius, în timp ce minima va fi de 7 grade Celsius. Vor fi 25 % șanse de ploaie spre seară, iar vântul va bate cu 19 km/h.

Prognoza meteo de Crăciun. Vremea pe 25 decembrie 2020 în Iași

Va ploua în Iași de Crăciun, unde meteorologii au transmis că vor fi temperaturi cuprinse între 1 grad și 7 grade Celsius. Seara este posibil să apară fulguieli, probabilitatea de precipitații fiind de 56 %.

Prognoza meteo de Crăciun. Vremea pe 25 decembrie 2020 în Brașov

Va fi o vremea frumoasă în Brașov. Va fi cald pentru această perioadă a anului, maxima fiind  de zece grade Celsius. Minima va fi de 3 grade și seara este posibil să avem ploaie însoțită de ninsoare.

Prognoza meteo de Crăciun. Vremea pe 25 decembrie 2020 în Cluj-Napoca

Și în Cluj va ploua de acest Crăciun. Temperaturile se vor încadra între 3 și 7 grade Celsius și vor fi precipitații aproape toată ziua.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: