Redactia.ro
Home » Știri » Prognoză meteo februarie 2021. Schimbări drastice de temperaturi în următoarea perioadă

Prognoză meteo februarie 2021. Schimbări drastice de temperaturi în următoarea perioadă

Prognoză meteo februarie 2021. Schimbări drastice de temperaturi în următoarea perioadă

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru luna februarie 2021. Aceștia au anunțat schimbăridrastice de temperaturi în această perioadă. 

Prognoză meteo februarie 2021

În următoarea perioadă, prognoza meteo pentru finalul de ianuarie și începutul lunii februarie anunță încălzirea vremii și temperaturi ridicate.

ANM anunță că vor fi temperaturi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile. În același timp, meteorologii anunță că va fi o abatere termică pozitivă mai accentuată, local, în nord-est, centru și în extremitatea de sud a țării. Conform prognozei, cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile sud-estice și în zonele intracarpatice. Precipitații abundente vor fi și în zonele de nord-vest și în zona montană. În restul teritoriului cantitatea de precipitații va fi în general apropiată de valorile normale pentru această perioadă.

Prognoză meteo februarie 2021. În perioada 01.02.2021 – 08.02.2021, se anunță temperaturi medii ale aerului peste cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-estice. În același timp, cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale. Cu toate astea există posibilitatea unor cantitați de precipitații ușor excedentare în regiunile sudice.

Prognoză meteo februarie 2021. ANM anunță pentru săptămâna 08.02.2021 – 15.02.2021, valori mult mai ridicate, față de normalul acestei luni. Astfel că, temperaturile vor avea valori mai ridicate decât cele normale pe întreg teritoriul României. Cele mai ridicate valori se vor resimți în sud și sud-estul țării. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cel normal pentru această perioadă, posibil ușor excedentar în jumătatea vestică a țării.

Prognoză meteo februarie 2021 pe întreg teritoriul

Prognoză meteo februarie 2021 BANAT

În primele zile ale lunii februarie temperatura aerului va fi în scădere. Media maximelor va tinde spre valori în jurul a 2 grade, iar cea a minimelor spre -4 grade. Ulterior, spre sfârșitul primei săptămâni vremea se va încălzi treptat, astfel valorile termice diurne vor ajunge în medie la 8-10 grade, iar cele nocturne spre medii de 2 grade.

Prognoză meteo februarie 2021 CRIŞANA

Vremea se va răci în primele zile. Media temperaturilor diurne va tinde spre valori de 1-2 grade, iar cea a temperaturilor nocturne spre -5 și -4 grade. Ulterior, spre sfârșitul primei săptămâni valorile termice vor crește treptat, astfel media maximelor va ajunge până la 6-8 grade, iar cea a minimelor până în jurul a 0 grade.

Prognoză meteo februarie 2021 TRANSILVANIA

La începutul lunii februarie în vestul teritoriului, temperatura aerului va fi în scădere. Valorile maxime vor ajunge în jurul a -1-0 grade, iar minimele spre -8 și -6 grade. Ulterior, spre sfârșitul primei săptămâni vremea se va încălzi treptat, astfel valorile termice diurne vor ajunge în medie la 4-6 grade, iar cele nocturne spre medii de -3 și -1 grad.

Prognoză meteo februarie 2021 MARAMUREŞ

În nord-vest, în Maramușre, la început de lună, vremea se va răci în primele zile.Maximele vor ajunge la -1 și 0 grade, iar cea a temperaturilor nocturne spre -6 și -5 grade. Spre sfârșitul primei săptămâni valorile termice vor crește treptat. Maximele va ajunge până la 4- 6 grade, iar minimelE până spre -2 și -1 grad.

Prognoză meteo februarie 2021 MOLDOVA

În partea de est a țării în primele zile temperatura aerului va fi în scădere. Maximele vor fi cuprinse între 2 și 8 grade, iar minimele între  -6 și -4 grade. La sfârșitul primei săptămâni vremea se va încălzi treptat. Vlorile termice diurne vor ajunge în medie la 4 grade, iar cele nocturne spre medii de -2 și 0 grade.

Prognoză meteo februarie 2021 DOBROGEA

Sud-estul teritoriului va avea maxime de 10-11 grade, apoi se va răci, astfel încât temperaturile diurne vor tinde spre o medie în jurul a 2 grade, în timpce media valorilor termice nocturne va coborî -4 și -2 grade. Ulterior, temperaturile vor fi în creștere, astfel maximele vor ajunge în medie spre 10 grade, iar minimele spre o medie de 2 și 4 grade.

Prognoză meteo februarie 2021 MUNTENIA

Sudul României va avea temperaturi în scădere. Maximele vor fi cuprinse între 2 și 8 grade, iar minimele între -6 și -4 grade. Ulterior,  vremea se va încălzi treptat, astfel valorile termice diurne vor ajunge în medie la 8-9 grade, iar cele nocturne spre medii de 0-2 grade.

Prognoză meteo februarie 2021 OLTENIA

În Oltenia, vremea s răcește ușor, cu maxime cuprinse între 2-3 gade, și minime cuprinse între -5 și -4 grade. După această perioadă, valorile termice vor crește, astfel că maximele vor avea valori cuprinse între 7 și 8 grade, iar minimele între -2 și o grade. Precipitații pe arii relativ extinse și posibil moderate cantitativ vor fi în 3 februarie.

Prognoză meteo februarie 2021 la munte

În primele zile vremea se va răci semnificativ, astfel încât media temperaturilor diurne va tinde spre valori în jurul a -8 grade, iar cea a temperaturilor nocturne spre -12–10 grade. Ulterior, până la sfârșitul primei săptămâni, valorile termice vor crește treptat. Maximele vor ajunge până la 0- 2 grade, iar minimele până spre -5. și -4 grade.

Temporar se vor semnala precipitații slabe, cu caracter local, pe tot parcursul intervalului. În jurul datei de 2 februarie, precipitațiile vor fi pe arii mai extinse și posibil moderate cantitativ.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: