Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo în perioada următoare. Temperaturi mari în toate zonele din România

Prognoza meteo în perioada următoare. Temperaturi mari în toate zonele din România

Prognoza meteo în perioada următoare. Temperaturi mari în toate zonele din România

Prognoza meteo în perioada următoare. Temperaturi mari în toate zonele din România. Meteorologii anunță vreme frumoasă în perioada următoare, cu temperaturi neobișnuit de mari.

Prognoza meteo în perioada următoare. Temperaturi mari în toate zonele din România

Conform meteorologului Digi24, circulația normală a aerului deasupra Europei face vremea să fie mult mai caldă decât normalul perioadei, în România.

În următoarea perioadă vremea se anunță a fi mai caldă față de normalul perioadei.

„În continuare va fi tot mai cald, cel puțin până în acest weekend, avem temperaturi neobișnuit de ridicate, peste 10 grade vor fi în sudul țării, inclusiv în București. Este o circulație complet atipică a aerului, în Europa”, a precizat meteorologul Simona Căpșună.

De asemenea, până pe 3 februarie, se estimează temperaturi peste cele normale, cel puțin în regiunile estice și sudice, iar precipitațiile vor fi deficitare.

Prognoza meteo pentru 09.01.2020-13.01.2020

Conform meteorologilor, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. În regiunile extracarpatice, temperaturile vor fi în schimb, ceva mai ridicate.

Cantitățile de precipitații estimate pentrua ceastă săptămână vor fi deficitare în toate regiunile.

Prognoza meteo pentru 13.01.2020-20.01.2020

În această săptămână, temperaturile aerului se vor situa peste limitele normale ale perioadei, mai ales în zonele montane și submontane.

Prognoza meteo pentru 9 ianuarie. Vremea se răcește în toată țara

Astăzi, cerul va fi variabil, fiind anunțate înnorări temporare în special în nord, în centru și în nord-estul. Își vor face aapriția ninsorile cu precădere în zona Carpaților Orientali și în nordul Moldovei.

Vântul va sufla slab și moderat și va avea intensificări pe crestele montane, iar în zonele joase de relief vor fi condiții de ceață care va persista în special dimineața și noaptea.

Începând de vineri, prognoza meteo se va schimba. Vineri vom avea parte de o creștere ușoară a temperaturilor, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, în regiunile nordice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 11 grade Celsius, mai ridicate în zona subcarpatică a Olteniei şi Munteniei. Temperaturile minime se vor situa între -6 și -2 grade Celsius. Ceața se va instala dimineața și noaptea.

Citeste si:Florin Prunea e într-o situație uluitoare! Nu e lăsat sa meargă în cantonament

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: