Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo pentru 3 decembrie 2019. ANM anunță vreme rece

Prognoza meteo pentru 3 decembrie 2019. ANM anunță vreme rece

Prognoza meteo pentru 3 decembrie 2019. ANM anunță vreme rece

Prognoza meteo pentru 3 decembrie 2019. ANM anunță vreme rece. Administrația Națională de Meteorologie anunță că marți, 3 decembrie, vremea va fi rece, cu temperaturi cuprinse îintre -1 și 7 grade Celsius și cer noros. În București vor avea loc condiții de ploi slabe.

Prognoza meteo pentru 3 decembrie 2019. ANM anunță vreme rece

Meterologii anunță că marți vremea va fi mai mult decât noroasă la nivelul întregii țării. În nordul și centrul țării, și la munte va ninge, iar în regiunile din sud vor fi precipitații slabe sub formă de lapoviță și trecător ninsoare.

Vântul va sufla cu putere la munte, mai ales pe creste, unde rafalele vor depăși 70-80km/h. și vor viscoli temporar ninsoarea. Temperaturile minime se vor situa între -6 grade Celsius în estul Transilvaniei și 5 grade Celsius pe litoral și în sud-vest. În București se vor înregistra 0 grade Celsius și vor fi condiții de ploaie.

Vreme rece în toată țara

Cerul va fi noros și pe arii restrânse și vor fi precipitații slabe, de asemenea va ninge în nord, la centru și la munte.

Vântul va avea intensificări la munte și local în Moldova, Dobrogea și Oltenia, iar pe creste va spulbera zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 grad Celsius în depresiuni și 7 grade Celsius în sud și în est. În Capitală vor fi condiții de ploaie și se vor înregistra 4…5 grade Celsius.

Citeste si:Hagi, despre tragerea la sorți pentru EURO 2020! ”Nu am fost invitat”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: