Redactia.ro
Home » Știri » Progonza meteo ANM 3 noiembrie 2020. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea

Progonza meteo ANM 3 noiembrie 2020. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea

Vremea

Progonza meteo ANM 3 noiembrie 2020. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în țara noastră, în ziua de marți. Va ploua în mai mulște regiuni, iar pe arii restânse va fi soare, dar norii nu se vor da duși toată ziua.

Progonza meteo ANM 3 noiembrie 2020 pentru marile orașe din țară

Vremea va fi una ploioasă în mare parte din țară, astfel că este bine să nu ne uităm umbrela acasă, în cazul în care vrem să părăsim locuința. Va ploua pe arii extinse, iar temperaturile vor fi conform perioadei calendaristice, așa că ne vom „bucura” de temperaturi demne de noiembrie, ultima lună de toamnă.

Maxima ce se va întâlni de-a lungul întregii țări este cea de doar 14 grade Celsius. În unele zone, mai precis în cele montane, temperaturile vor fi sub 0 grade.

Progonza meteo ANM 3 noiembrie 2020 pentru București

Va fi noros în București toată ziua, iar maxima va fi de 11 grade Celsius. Spre seară se răcește, iar minima va fi de 8 grade Celsius. Sunt 40% șanse de ploaie, iar vântul va sufla cu 15 km. Spre seară.

Progonza meteo ANM 3 noiembrie 2020 pentru Constanța

Vremea ANM arată că în Constanța temperatura maximă va fi de 14 grade Celsius, în timp ce minima va fi de 9 grade Celsius. Seara, vântul va bate puternic cu 30 km/h.

Progonza meteo ANM 3 noiembrie 2020 pentru Iași

Va ploua și în Iași, pentru o perioadă scurtă de timp. Temperaturile care vor fi înregistrate vor fi cuprinse între 4 și 10 grade Celsius. Sunt 57% șan e de ploaie.

Progonza meteo ANM 3 noiembrie 2020 pentru Brașov

Sunt așteptate averse și în Brașov, arată meteorologii. Sunt 80% șanse de precipitații și temperaturile se vor încadra între7 și 10 grade Celsius.

Progonza meteo ANM 3 noiembrie 2020 pentru Cluj-Napoca

Va ploua sporadic în Cluj, marți. Temperaturile vor fi de 8-11 grade Celsius, iar vântul va sufla slab.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: