Redactia.ro
Home » Știri » Program Black Friday 2021 Altex, Media Galaxy sau PC Garage. Când începe și cât durează

Program Black Friday 2021 Altex, Media Galaxy sau PC Garage. Când începe și cât durează

Program Black Friday 2021 Altex, Media Galaxy sau PC Garage

Program Black Friday 2021 Altex, Media Galaxy sau PC Garage. Unele dintre cele mai mari magazine din România au dat deja startul celui mai mare eveniment de reduceri, Black Friday 2021. Află care este perioada în care va fi derulată campania pentru fiecare magazin în parte.

Program Black Friday 2021 Altex, Media Galaxy sau PC Garage. Când începe și cât durează

Program Black Friday 2021 Altex, Media Galaxy sau PC Garage. Black Friday are loc în fiecare an, în luna noiembrie, iar anul acesta, campania a pornit cu două săptămână mai devreme decât în Statele Unite ale Americii. Se știe deja că în SUA a pornit această tradiție a reducerilor. Marile magazine așteaptă deja clienții să beneficieze de cele mai bune reduceri din an, în timp ce altele se pregătesc pentru Vinerea Neagră.

Altex România a început deja reducerile de Black Friday, iar acestea ar urma să dureze până la data de 24 noiembrie. Așadar, în această perioadă, magazinul oferă reduceri de până la 50% la produsele pe care le comercializează.Persoanele care doresc să afle când va încee ziua reducerilor în cazul unuia dintre cei mai mari retaileri de pe piață în domeniul foto/video, vor trebuie să se aboneze la newsletter-ul acestora. . Media Galaxy le oferă clienților o perioadă de aproape o lună de reduceri. Potrivit datelor de pe site-ul lor, reducerea pentru Vinerea Neagră a început de pe 28 octombrie și ține până pe 24 noiembrie.

De asemenea, PC Garage începe reducerile de Black Friday, vineri,12 noiembrie, de la ora 00.00. Pe site nu este specificat dacă oamenii vor avea 24 de ore de reduceri sau mai mult. Cu toate astea, există posibilitatea ca și în alți ani, să mai existe reduceri și după Black Friday.

Magazinele precum Flanco, PC Garage sau Media Galaxy au început reducerile, iar tot în aceeași perioadă, lanțurile de magazine Carrefour și Auchan obișnuiesc să lanseze mai multe produse la reducere. În cazul retailerului Flanco, campania de reduceri se desfășoară în perioada 22 octombrie-30 noiembrie 2021, beneficiind de una dintre cele mai lungi perioade cu prețuri mici. Cumpărătorii pot achiziționa numeroase produse care vin cu oferte speciale. Inditex este unul dintre cele mai mari companii care deține Berska, Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Zara Home, Stradivarius, iar acestea vor veni cu reduceri substanțiale în magazine. Mai mult, New Yorker, C&A, About You și Fashion Days au decis să se alăture evenimentului.

Ce este Black Friday

Termenul de Black Friday sau Vinerea Neagră este asociat unei zile de la finalul lunii noiembrie în care magazinele scot la vânzare produse cu prețuri scăzute, față de restul anului. Acest lucru atrage un val mare de cumpărători, care aproape că golesc rafturile unde se găsesc produsele cele mai atractive.

Black Friday nu se rezumă doar la această zi, ci are efecte pe termen mai îndelungat, iar principalul câștig al magazinelor nu îl reprezintă cel financiar, ci capitalul de imagine prin care îl câștigă în ochii cumpărătorilor. În SUA acest termen a fost folosit prima dată pentru a descrie traficul catastrofal din ziua de vineri care urma sărbătorii de Thanksgiving Day. În această zi, familiile se strâng în jurul unei mese festive, iar a doua zi traficul este sufocat din cauza că toată lumea încearcă să ajungă acasă.

Etichete: