Redactia.ro
Home » Știri » Program Carrefour de Revelion. La ce oră se închid magazinele de Anul Nou

Program Carrefour de Revelion. La ce oră se închid magazinele de Anul Nou

Toate magazinele au un program special în perioada sărbătorilor de iarnă, astfel că românii trebuie să se pregătească din timp pentru a putea să își facă toate cumpărăturile și mai ales să nu mai aibă posibilitatea să cumpere ce au nevoie pentru masa de Revelion.

Ce program au magazinele Carrefour de Revelion. Orarul de funcționare

Există două variante de program în ceea ce privește magazinele Carrefour, în zilele dinainte și după Revelion. Așadar, pentru a vă asigura că magazinul vostru Carrefour este deschis, cel mai bine este să verificați pe site-ul magazinului. Orarul de funcționare poate să difere de la magazin la magazin, în funcție de orașul în care este amplasat și mai ales de zona în care se află acesta. În una dintre variante, și a doua zi din noul an ar fi una liberă.

Programul Carrefour de Revelion 2021

Varianta 1

31 decembrie: 07:00-18:00

1 ianuarie: închis

2-15 ianuarie: 07:00-21:00

Varianta 2

31 decembrie: 09:00-18:00

1 ianuarie: Închis

2 ianuarie: Închis

3-15 ianuarie: 07:00-21:00

Programul magazinelor nu a fost prelungit de Revelion și Crăciun

Nici de Crăciun și nici de Revelion magazinele nu au avut un program prelungit, chiar dacă asociația marilor magazine a discutat cu autoritățile în acest sens. În perioada sărbătorilor, după cum au transmis și reprezentanții Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale din România (AMRCR), românii cumpără mai mult și era o investiție să fie deschise.

„Apreciem că decizia prelungirii cu o oră a programului de funcţionare a magazinelor ar oferi o mai mare flexibilitate pentru consumatori şi va permite o fluidizare eficientă a traficului de clienţi, asigurând accesul consumatorilor la produsele şi cadourile pe care aceştia îşi doresc să le achiziţioneze în această perioadă”, se arăta în comunicatul semnat de directorul executiv al AMRCR, George Bădescu.

„Prin măsura prelungirii programului magazinelor vor fi respectate în continuare măsurile de siguranţă sanitară în cadrul restricţiilor deja stabilite prin cadrul legal stabilite de Hotărârea de Guvern, pentru circulaţia persoanelor în afara domiciliului până la ora 23:00”, se menţiona în documentul transmis de AMRCR.

Totuși, în ciuda acestor argumente, autoritățile au decis să nu dea curs acestei cereri, astfel că de sărbători magazinele vor respecta aceleași reguli ca până acum și nu vor fi deschise.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: