Redactia.ro
Home » Știri » Program Lidl în zilele de Rusalii. Cum vor funcționa magazinele în zilele de 20 și 21 iunie

Program Lidl în zilele de Rusalii. Cum vor funcționa magazinele în zilele de 20 și 21 iunie

Ce program au magazinele LIDL în perioada 30 noiembrie – 1 decembrie

Cu ocazia Rusaliilor, românii se vor bucura de o minivacanță de trei zile: 19, 20 și 21 iunie 2021. Iată ce program au magazinele Lidl în zilele de Rusalii.

Program Lidl în zilele de Rusalii. Cum vor funcționa magazinele în zilele de 20 și 21 iunie

Rusaliile se sărbătoresc în fiecare an, la 50 de zile de la Sfintele Paști. În acest an, sărbătoarea Rusaliilor pică pe data de 20 iunie 2021 și 21 iunie 2021.

Pentru că ziua pe 21 iunie 2021 este zi liberă de la stat pentru angajații români, aceștia vor avea un week-end prelungit. Astfe că, pentru că aceste zile sunt libere, Conducerea magazinului Lidl a anunțat programul de Rusalii 2021.

Lidl este principalul concurent al unui lanț de reduceri german similar Aldi pe mai multe piețe. Există magazine Lidl în aproape toate statele membre ale Uniunii Europene. Magazinele Lidl sunt prezente și în Elveția, Serbia, Regatul Unit și Statele Unite, dar și în țara noastră, din anul 2011. În prezent, există 291 de magazine în România.

În data de Rusalii, pe 20 iunie, duminică, dar și pe 21 iunie, luni, în a doua zi de Rusalii, magazinele Lidl din întreaga ţară vor funcţiona după un orar special. Clienții magazinelor Lidl pot avea informații mai sigure în ceea ce privește programul după care funcționează magazinului Lidl de Rusalii 2021, accesând site-ul oficial al acestuia. De acolo pot selecta magazinul în care intenționează să meargă la cumpărături și să verifice programul. Potrivit datelor puse la dispoziție de site-ul oficial al lanțului de magazine, www.lidl.ro, programul Lidl Rusalii 2021 este următorul:

Luni – Sâmbătă: 07.00 – 22.00, cu excepția sărbătorilor legale
Duminică: 08.00 – 20.00.

5 lucruri pe care nu trebuie să le faci sub nicio formă de Rusalii

Creștinii ortodocși vor sărbători Rusaliile duminică 20 iunie, și luni, 21 iunie, Rusaliile, motiv pentru care vor avea liber de la stat. Este o sărbătoare importantă pentru credincioși fiind cunoscută și sub numele de Pogorârea Sfântului Duh. Rusalii, provine din latinescul “rosalia”, care semnifică sărbătoarea trandafirilor, dar reprezintă în același timp și fetele împăratului Rusalim, despre care se spune că aveau puteri magice și seduceau oamenii.

De asemenea, se spunea că acestea îi pedepsea pe cei care nu credeau în puterile lor. Se mai spune că Rusaliile sunt spiritul morților care, după ce sufeletele lor au părăsit mormintele la Joimari și au petrecut Paștile cu cei vii, refuză să se mai întoarcă în locurile lor de sub pământ.

  • Nu este bine să mergi la câmp, se spune că ielele te pot prinde și pedepsi
  • Nu se intră în vie, nu se merge în locuri pustii și întunecate, pentru că te poți întâlni cu spiritele rele
  • Nu se lucrează de Rusalii, pentru că cei care lucrează vor fi pedepsiți de Iele, deoarece nu cinstesc și nu prețuiesc ziua cum trebuie
  • 9 săptămâni de la Rusalii, nu se vor culege ierburi de leac
  • Nu este bine să te cerți de Rusalii, pentru că vei muri
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: