Redactia.ro
Home » Știri » Protest transportatori. Restricții de circulație în zona Piața Victoria

Protest transportatori. Restricții de circulație în zona Piața Victoria

Protest transportatori

Zeci de taximetre, autocare și microbuze din mai multe județe au blocat miercuri dimineață cea mai mare parte din Piața Victoriei.

Protest organizat de Federația Operatorilor Români de Transport, FORT.

Transportatorii sunt nemulțumiți de întârzierea emiterii ordonanțelor de urgență promise de Guvern în domeniul transportului de pasageri.

În Piața Victoriei erau la ora 9.00, 1.000 de mașini, iar numărul maxim va ajunge la 2.000, pentru că protestatarii nu doresc să blocheze traficul.

La protest participă și transportatori din Cluj, Arad, Timișoara, Iași, Bacău și Dolj.

„Cerem ca această activitate neautorizată, nelicențiată să fie sancționată. Nu poți să îți iei mașina din fața blocului și să fai transporturi de persoane. Aștfel, abrogați toate legile care sunt pe transport și facem și noi același lucru. Dar nu se poate ca noi să respectăm niște legi și alții să nu le respecte. Iar parlamentarii să ceară un studiu de mobilitate, de oportunitate, și dacă se dovedește că cererea de taxiuri pe piață este mai mare decât este acum, putem spori coeficientul de la 4 la mie la 5, la 6 la mia de locuitori. Toate entitățile ar trebui să respecte legile din România. Dacă nu se dă ordonanța nici săptămâna viitoare, vom veni în toată țara în număr foarte mare”, a declarat Vasile Ștefănescu, președinte COTAR

COTAR cere Guvernului să rezolve cu repeziciune această situație și să excludă falșii transporatori de pe drumurile României.

Miercuri a avut loc un protest al transporatorilor  de la Federația Operatorilor Români de Transport, în Piața Victoriei.  O delegație a FORT a discutat cu ministrul Transporturilor Răzvan Cuc.

Restricții de circulație în Piața Victoriei

Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat că joi, circulația în zona Pieței Victoria, acolo unde are loc un protest al sindicaliștilor Confederației Operatorilor și Transporturilor din România, va fi restricționată în intervalul orar 06.30- 15.00.

În zonă este restricționat traficul rutier pe Șoseaua Kiseleff, de la Arcul de Triumf până la Piața Victoriei, respectiv Șos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf până la Piața Presei Libere, permițându-se circulația pe ambele sensuri ale Str. Arh. Ion Mincu.

Polițiștii recomandă ca rute alternative – Bd. Aviatorilor – Bd. Beijing – Str. Nicolae Caramfil – Bd. Aerogării – Șos. București-Ploiești și Bd. Ion Mihalache- Bd. Mareșal Averescu – Bd. Mărăști și Piața Montreal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: