Redactia.ro
Home » Sport » PSG a făcut anunțul abia acum! Trei jucători au fost depistați pozitiv la COVID-19

PSG a făcut anunțul abia acum! Trei jucători au fost depistați pozitiv la COVID-19

PSG coronavirus, Neymar

PSG a anunțat că trei jucători și un membru din staff au fost depistați cu coronavirus. Francezii au fost testați înainte de a reveni la antrenamente.

Campioana Franței nu a făcut publice numele persoanelor care sunt bolnave în acest moment. PSG ar fi trebuit să reia antrenamentele pentru meciurile din Liga Campionilor.

„Aceste persoane au etalat simptome în timpul perioadei de izolare când nu existau contacte între jucători. Aceștia nu mai sunt infectați și pot relua programul normal de antrenamente” este mesajul celor de la PSG.

Din cauza pandemiei de coronavirus campionatul în Franța a fost suspendat în luna martie. Federația a decis ca acesta să nu se mai reia, iar PSG a fost declarată campioană.

PSG se pregătește pentru Liga Campionilor

În urmă cu două zile, francezii s-au reunit la baza de pregătire. Edinson Cavani și Thomas Meunier au lipsit după ce au refuzat prelungirea contractelor pentru luna august și vor pleca cât de curând. De asemenea nici brazilianul Thiago Silva nu va mai juca pe Parc des Princes. Deși în ultima vreme s-a tot vorbit despre un posibil transfer al lui Neymar, brazilianul a fost prezent la reunirea lotului.
Campioana Franței va juca pe 24 iulie, finala Cupei Franței cu St. Etienne. Va urma apoi finala Cupei Ligii Franței cu Lyon. PSG va juca și în Final 8 din UEFA Champions League. În acest moment mai sunt calificate Atlético, Atalanta și RB Leipzig. Acestora li se vor adăuga încă patru echipe. Competiția are loc în perioada 12 – 23 august, la Lisabona (pe stadioanele „Da Luz” și „José Alvalade”). „Sferturi” și semifinale se joacă într-o singura manșă.
PSG are în palmares după ce a câștigat șase titluri Ligue 1, zece Cupe ale Franței, șase Coupe de la Ligue și cinci Trophee des Champions.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: