Redactia.ro
Home » Știri » Puțini dintre clienții ING știu lucrul acesta! Ce se întâmplă cu cardul ING dacă nu mai încasezi salariul pe el!

Puțini dintre clienții ING știu lucrul acesta! Ce se întâmplă cu cardul ING dacă nu mai încasezi salariul pe el!

Card ING

ING este una dintre cele mai folosite bănci din România, aceasta fiind cunoscută pentru faptul că se promovează prin beneficiile pe care le ar eun client ce primește salariul la ING. Dar ce se întâmplă când nu îți mai intră salariul în contul tău? Află mai jos!

Ce se întâmplă când nu mai încasezi salariul la ING

Iată ce se poate întâmpla dacă nu mai încasezi salariul la Banca ING. Este cunoscut faptul că există o mulțime de avantaje dacă alegi să îți pui salariul la Banca ING. Însă, fie nu dorești acest lucru, dar ai nevoie de un cont la ING, fie din alte motive nu îți mai intră salariul acolo. Iată ce trebuie să știi în cazul în care are loc această situație.

Mai întâi, trebuie să știi ce anume este gratis și pentru ce servicii trebuie să plătești.

„Și tu ai 0 comisioane pentru:

–    încasări de la orice bancă

–   depuneri și consultarea soldului la bancomatele ING

–    emiterea și administrarea cardului Visa Electron Internațional Contactless, plus ING Pay

–    serviciul de Internet Banking, ING Home’Bank, cu user și parolă

–    plăți cu cardul la comercianți din România sau din străinătate, online sau în magazine”, arată Banca ING pe site-ul propriu.

Totuși, sunt și anumite servicii pentru care este nevoie să plătești. Este vorba despre un comision de administrare a contului și de un comision la transferurile interbancare sau la retragerile de la bancomat.

„Ce plătești, totuși:

–    un comision de administrare a contului curent de 9 Lei/lună

–    un comision fix de 5 Lei/tranzacție la transferurile interbancare în Lei sau Euro sau la retragerile în Lei sau Euro de la bancomatele ING și ale altor bănci din România sau străinatate”, explică ING.

Cum poți să îți faci cont la ING. E simplu

La orice sucursală ING

Dai o fugă la un ING Office cu buletinul si primești contul, cardul si acces la aplicația ING Home’Bank pe loc. Dacă vrei, ne poți lăsa datele și colegii din ING Office te vor contacta pentru a stabili data vizitei sau pentru a-ți oferi mai multe detalii, explică banca.

De asemenea, poți să deschizi un cont la ING și fără a te deplasa, totul fiind doar online.

Iată ce ai de făcut:

Descarci aplicația ING Home’Bank pe telefon. Deschizi contul din aplicație, un card de debit de la altă bancă din țară, peste 18 ani și rezidența fiscală în România. Primești cardul prin curier în maximum 7 zile lucrătoare, arată ING.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: