Redactia.ro
Home » Monden » Puțini știu asta! Andreea Marin are și alți copii, în afară de Violeta

Puțini știu asta! Andreea Marin are și alți copii, în afară de Violeta

GALERIE FOTO (5) Andreea Marin are și alți copii (1)

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din România. Aceasta a demonstrat de foarte multe ori că are un suflet imens, dorind să ajute ori de câte ori are ocazia. Violeta nu este singurul copil al acesteia. Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a adoptat doi copii, de care s-a ocupat în permanență.

Puțini știu asta! Andreea Marin are și alți copii, în afară de Violeta

Andreea Marin este o prezență feminină puternică în showbiz-ul românesc. Vedeta s-a implicat de-a lungul anilor în numeroase proiecte dedicate mamelor și copiilor. Dar puțină lume știe că Andreea mai are doi copii în afară de Violeta, fiica pe care o are cu Ștefan Bănică Jr. Prezentatoarea Tv a adoptat în urmă cu 10 ani un băiețel și o fetiță.

Andreea Marin a mers în vizită în Africa, rămânând profund impresionată de viața unei fetițe, Kenya. Andreea nu s-a putut abține și a adoptat-o de la distanță, ocupându-se de educația sa. Totodată, mai târziu, Andreea Marin a adoptat un băiețel din China. ”Am un băieţel în China şi o fetiţă în Kenya. Acum sunt mari şi mă bucur că am putut să pun umărul şi eu, alături de alţi părinţi din întreaga lume care fac asta, la educarea lor, pentru că problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sănătate şi la sistemul educaţional. Practic, dacă nu ai şansa să fii educat aşa cum se cuvine, nu îţi creezi o şansă reală pentru viitorul tău. N-ai cum să creşti. Contează şi unde te naşti”, spunea Andreea Marin la acea vreme.

Cum s-a ocupat Andreea de cei doi copii?

Chiar dacă micuții au fost adoptați de la distanță de Andreea Marin, vedeta s-a implicat cât de mult a putut din punct de vedere financiar și educațional. Cei doi copiii adoptați ai Zânei, au trecut acum de vârsta majoratului.

Într-un interviu, Andreea Marin a dezvăluit cum este ea ca mamă și cum își educă fiica. Cu toate că cele două sunt cele mai bune prietene, Andreea încearcă să-i ofere fiicei sale în vârstă de 12 ani un echilibru în viață, fără a o răsfăța. ”Mergem la cumpărături împreună, bineînțeles, dar nu sunt deloc adepta răsfățului. Caut să țin lucrurile la limita bunului simț, la limita echilibrului, așa am crescut eu și cred că e bine ca și copilul meu să crească frumos și echilibrat”, a declarat Andreea Marin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: