Redactia.ro
Home » TV » Ce salariu avea Andreea Marin la Surprize, Surprize: “Nu-mi permiteam să port nimic scump”

Ce salariu avea Andreea Marin la Surprize, Surprize: “Nu-mi permiteam să port nimic scump”

Andreea Marin

Andreea Marin a prezentat vreme de nouă ani emisiunea „Surprize, surprize” de la TVR 1, iar datorită acesteia ea a devenit cunoscută. Totuși, chiar dacă avea niște ținute elegante și era moderatoarea uneia dintre cele mai urmărite emisiuni din țară la acea vreme, Andreea Marin nu avea un salariu deloc mare.

Cât câștiga, de fapt, Andreea Marin pe vremea când prezenta „Surprize, surprize”

Andreea Marin a fost gazda emisiunii de la TVR 1 timp de nouă ani, până când a rămas însărcinată și a decis să plece, pentru binele ei și al copilului pe care urma să îl nască. După ce Ana Violeta a venit pe lume, Andreea Marin nu s-a mai întors la emisiunea care a consacrat-o.

La început, ea avea un salariu extrem de mic, cu care abia putea să se descurce.  Vedeta povesta chiar că au fost multe dăți în care a rămas fără bani.

„Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget (…) Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale până departe, eram chiar la Surprize. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine doar la emisiune”, a povestit Andreea Marin.

Ce putea să își cumpere Andreea Marin cu salariul de la TVR

Andreea Marin a avut un salariu de început foarte mic și își permitea să își plătească taxiul pentru a ajunge la job și să își cumpere o sticlă de suc.

„Am luat-o de la zero. Cu interviuri făcute pe stradă, am învăţat totul de la început. Nu ţin minte exact salariul în bani, dar pot să spun că eram plătită cu jumătate de normă, salariul era şi aşa mic. Puteam să-mi cumpăr pe lună doar o sticlă de suc accidulat, pe care azi nu-l mai beau, şi să-mi plătesc taxiul de la cămin până la muncă, dus întors, pentru că voiam să fiu elegantă. Eram o doamnă şi îmi doream să merg pe tocuri”, a povestit fosta prezentatoare de la TVR.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: