Redactia.ro
Home » TV » Cum arăta Andreea Marin în tinereţe, la primele ediţii de la Surprize, Surprize de la TVR

Cum arăta Andreea Marin în tinereţe, la primele ediţii de la Surprize, Surprize de la TVR

Andreea Marin

Andreea Marin făcea furori în anul 2000 pe vremea când prezenta emisiunea „Surprize, surprize” de la TVR 1

Cum arăta Andreea Marin în anii în care prezenta „Surprize, surprize”

Andreea Marin are acum 46 de ani și o carieră de succes în televiziune în spate. Acesta a devenit extrem de cunoscută după ce a fost angajată să prezinte emisiunea „Surprize, surprize” de la TVR 1, care a avut nu mai puțin de 8 sezoane. Din 1999 până în anul 2007, Andreea Marin a fost gazda acestei emisiuni, care la acel moment era poate cea mai urmărită din România.

Ea a renunțat după opt ani de emisie, când a rămas însărcinată cu fiica sa, Ana Violeta. Atunci, Andreea Marin era căsătorită cu Ștefan Bănică Jr, iar cei doi aveau să devină părinți pentru prima dată împreună. Cântărețul mai avea deja un fiu, dintr-o relația anterioară.

La acl moment, s-a spus că Andreea Marin negociază un alt proiect cu televiziunea română, dar acesta nu s-a mai concretizat niciodată, iar vedeta nu a mai revenit pe micul ecran în postura de „Zână”.

Cum se menține în formă Andreea Marin, la 46 de ani

Și acum, Andreea Marin arată aproape la fel ca pe vremea când prezenta emisiunea „Surprize, surprize”, iar acest lucru se datorează stilului ei de viață foarte ordonat. Andreea Marin spune că nu a făcut niciodată execese.

“Nu sunt adepta renunțărilor și a dietelor drastice pe termen lung. Eu cred în moderație. Adică poți să mănânci o felie de tort cand ai ocazie ce merită sărbătorită, dar nu te hazarda să consumi întregul tort odată. Și caută să compensezi când știi că ai făcut un exces, corpul tau îți va mulțumi.În următoarele zile, echilibrează balanța printr-o dietă mai ușoară, mișcare, bazează-te pe legume, salate, supe, ceaiuri, se poate găti foarte gustos, folosind ingredientele și mirodeniile potrivite”, a declarat Andreea Marin.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: