Redactia.ro
Home » Monden » Puțini știu asta! Câți copii are Alex Bodi și unde locuiesc aceștia

Puțini știu asta! Câți copii are Alex Bodi și unde locuiesc aceștia

GALERIE FOTO (2) Câți copii are Alex Bodi și unde locuiesc aceștia

Alex Bodi a avut parte în viața lui numai de femei frumoase care să-i satisfacă poftele și dorințele, însă ce nu se știa despre afaceristul controversat este că are și copii. 

Câți copii are Alex Bodi și unde locuiesc aceștia

Alex Bodi este un cunoscut om de afaceri din România. Viața lui a luat o întorsătură în ultima perioadă. După despărțirea de frumoasa Bianca Drăgușanu, acesta a fost arestat pentru 29 de zile, fiind implicat într-un dosar de proxenetism, potrivit spynews.ro.

Relația cu Bianca Drăgușanu a fost mereu una tumultoasă, cu despărțiri, împăcări, căsătorie, divorț, iar din acest motiv nu au avut timp să facă un copil, sau poate că nici nu se gândeau la acest aspect. Însă chiar dacă nu a apucat să facă un copil cu blondina, Alex Bodi s-a ocupat de aspectul moștenitori, pentru că a reușit să aibă două fetițe, una cu prima lui soție, Iulia Sălăgean, iar a doua cu o altă femeie.

Alex Bodi a povestit în urmă cu ceva vreme la Xtra Night Show că a fost căsătorit o singură dată, pe lângă căsnicia cu Bianca Drăgușanu. Acesta are două fetițe, una care locuiește în Madrid, iar cealaltă în Germania.

Câți copii are Alex Bodi și unde locuiesc aceștia

”Am fost doar o singură dată căsătorit. Am o fată în Madrid și una în Germania. Călătoresc mult, eram mult plecat de acasă. Nu cred în ghinion, așa sunt lucrurile făcute. Eu sau oricine n-am sta cu o persoană cu care nu ne-am înțelege”, a declarat Alex Bodi la Xtra Night Show.

Fiicele lui Alex Bodi se numesc Chaqueline și Selena. Prima locuiește cu mama ei în Madrid, iar cealaltă în Germania, fiind rezultată în urma căsniciei cu fosta lui soție, Iulia.

Iulia Sălăgean l-a denunțat pe Alex Bodi la DIICOT

Iulia Sălăgean este fosta soție a lui Alex Bodi. Iulia este acum make-up artist și postează pe pagina sa de Instagram rezultatele frumoase ale muncii sale, dar și unele poze mai îndrăznețe cu ea. Totodată, blondina are grijă și de fetița ei cu Alex Bodi.

După ce Alex Bodi a fost săltat de mascați, s-a aflat că ea a fost cea care l-a denunțat pe afacerist la DIICOT cu acuzații grave. Blodina a spus procurorilor că a fost forțată de Alex Bodi să practice prostituția în străinătate, în perioada 2014-2018. Mai exact, în mai mult cluburi din Germania, Frankfurt și Berlin.

În perioada 2014 – 2018, prin abuz de autoritate și profitând de starea ei de vădită vulnerabilitate (naivitate), inculpatul B.A.N. a recrutat-o pe victima XXX, a transportat-o în Germania și a exploatat-o sexual (practicarea prostituției în cluB. tip FKK, în folosul acestuia) prin constrângere”, se arată în documentul transmis de DIICOT.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: