Redactia.ro
Home » Monden » Puțini știu ce meserie a avut Corina Caragea înainte să fie prezentatoare. Din ce a câștigat primii bani

Puțini știu ce meserie a avut Corina Caragea înainte să fie prezentatoare. Din ce a câștigat primii bani

Corina Caragea e cunoscută de o țară întreagă. Postul PRO TV a lansat-o în carieră încă de la o vârstă fragedă. Puțini știu însă care a fost primul loc de muncă al vedetei.

Din ce a câștigat Corina Caragea primii bani

Corina Caragea s-a născut pe 31 decembrie 1982 la București. Încă de mică, aceasta și-a dorit să lucreze în media, la terminare liceului s-a orientat spre Facultatea de Jurnalism, alături de care a mai urmat și Facultatea de Relații Publice.

Corina a debutat însă, într-un fel, mult mai devreme, încă din 2003, atunci când era dansatoare în grupul de balet al emisiunii „Surprize Surprize” realizată de Andreea Marin la postul național de televiziune, TVR1.

Corina Caragea și-a câștigat primii bani din reclame și modelling, înainte să ajungă la TV. Frumoasa brunetă a făcut cursuri de modelling, apoi a reușit să intre în lumea manechinelor și să câștige bani din reclame și prezentări.

Corina Caragea: Am câștigat primii bani în liceu

„Primii bani i-am câștigat destul de devreme, în liceu. Atunci făceam reclame, prezentări de modă, ședințe foto… Banii îi puneam deoparte, pentru excursii”, a povestit vedeta TV, pentru playtech.ro, semn că pasiunea ei pentru călătorii a prins rădăcini în copilărie.

PRO TV, televiziunea de suflet a Corinei Caragea

Corina a lucrat la televiziunea română vreme de câteva luni, pentru ca mai apoi să se angajeze la postul de televiziune Realitatea TV. La scurtă vreme, Corina a primit o ofertă din partea celor de la Pro TV, astfel că a ajuns să prezinte știrile sportive ale celor de la PRO.

Corina s-a integrat repede în echipa Pro Tv unde colegii i-au fost un real sprijin. Despre ascensiunea ei, Corina spunea că nu se astepta ca lucrurile să se deruleze atât de rapid și că e extrem de fericită pentru faptul că poate îmbina pricipalele ei pasiuni, sportul și jurnalismul.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: