Redactia.ro
Home » Știri » Puțini știu despre trecutul amoros al Alinei Gorghiu! Cât timp a acceptat statutul de amantă

Puțini știu despre trecutul amoros al Alinei Gorghiu! Cât timp a acceptat statutul de amantă

Alina Gorghiu

Alina Gorghiu este una dintre prezențele feminine din politica românească care a atras atenția presei, de-a lungul timpului. Dacă mulți dintre noi o știm ca fost lider al Partidului Național Liberal, află că ascensiunea sa politică a fost presărată și cu episoade de dragoste. 

Alina Gorghiu, amanta unui bărbat celebru

Alina Gorghiu este una dintre femeile frumoase din politică care nu avut cum să treacă neobservată de bărbații cu funcții importante din Parlament. Astfel, într-o perioadă de glorie din politică, prima femeie lider PNL, iar presa avea mare parte din atenție  ațintită atenția asupra ei, Alina Gorghiu stârnea zvonuri în ceea ce privește relațiile cu unii bărbați cunoscuți. Pe lângă parteneră de afaceri, s-a zvonit că a fost și amanta controversatului Bogdan Olteanu, fostul președinte al Camerei Deputaților și condamnat în prezent la zece ani de închisoare pentru corupție.

De altfel, potrivit evz.ro Bogdan Olteanu i-a fost Alinei Gorghiu nu numai amant, dar şi mentor. La un moment dat, când Bogdan Olteanu a fost arestat în toiul nopţii, toată presa a ţinut să reamintească relaţia sa cu Alina Gorghiu.

În 2008, ar fi început triunghiul amoros al celor doi. Astfel, din parteneri de afaceri s-au transformat în iubiţi: Gorghiu devenind amanta lui Olteanu (care era căsătorit încă din 2003, fiind tatăl unui copil de 1 an şi jumătate). Mai mult, au locuit împreună câteva luni, apoi dragostea a dispărut, subit, odată cu ieșirea lui Olteanu, din politică. Tot în 2008, Gorghiu a fost aleasă deputat de Bucureşti, susţinută puternic de Olteanu.

A fost logodnica lui Mihai Voicu

Încă din perioada studenției, fostul lider PNL, Alina Gorghiu s-a împrietenit la cataramă cu Bogdan Olteanu, dar și cu liberalul Mihai Voicu. Iar dacă lui Bogdan Olteanu i-ar fi fost amantă, cu Mihai Voicu a avut o relație  serioasă. Dar…Gurile rele şuşoteau la acea vreme că tocmai această poveste de dragoste a făcut ca tânăra să capete (până în 2004) funcţia de consilier local la Sectorul 5. Deși nu s-a ajuns până la căsătorie, apropiații credeau că se va ajuge cu siguranță până în acest punct. CAMERA DEPUTATILOR - CONFERINTA PRESA - MIHAI VOICU - ALINA GORGHIU | AGERPRES • Actualizează lumea.

 

Mihai Voicu lansează o nouă stea liberală, după "modelul" Alina Gorghiu | Ziarul Curentul

În schimb, Mihai Voicu s-a însurat cu o altă colegă de partid, Claudia Benchescu. Petrecerea organizată de miri a avut loc la Palatul Mogoșoaia, printre invitați numărându-se multe nume din PNL, dar și apropiați ai celor doi. Relația dintre Mihai Voicu și Claudia Benchescu a fost una de notorietate, tânăra mireasă postând pe Facebook momentul în care a fost cerută în căsătorie. Dacă Mihai Voicu este vicepreședinte al PNL și are deja la activ mai multe mandate de deputat, Claudia Benchescu este șefa Cluburilor Studențești Liberale

Cu cine s-a căsătorit Alina Gorghiu

Alina Gorghiu s-a căsătorit în secret,  în ianuarie 2016 cu Lucian Isar (economist cu studii la Oxford), fost ministru delegat pentru relaţia cu mediul de afaceri în Guvernul Ponta. Aceasta a născut, în 11 mai 2016, un băiețel pe care l-a numit Noah. Anunțul privind venirea pe lume a micuțului a fost făcut într-un mod inedit, pe pagina de Facebook.

”Ştiţi că la Polul Nord, dacă mergeţi, o să întâlniţi un fenomen extraordinar: soarele de la miezul nopţii sau ziua polară. Dacă vremea e bună, soarele e văzut pe cer 24 de ore din 24. Cam aşa au fost primele zile cu gămălia mea de copil. Nu au fost zi şi noapte, doar zi. E sănătos, viguros, îl cheamă Noah! Iar eu învăţ că pot iubi mai mult.”, a fost mesajul postat de Alina Gorghiu.

Petrecere la PNL! Doi oameni politici din Botoșani au participat la petrecere - BotosaniNews.ro

Scurt istoric despre Alina Gorghiu

Alina-Ștefania Gorghiu s-a născut pe 16 septembrie 1978, la Tecuci. De profesie este avocat. Alina Gorghiu a devenit membru PNL în 2002, după ce a absolvit (în 2001) Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative din cadrul Universităţii Dimitrie Cantemir. În paralel cu activismul liberal, ea a urmat (2002-2003) studii postuniversitare de specializare în „Ştiinţe Penale Criminologie” la Facultatea de Drept, din cadrul Universităţii Bucureşti.

Alina Gorghiu a fost aleasă, pe 18 decembrie 2014 prima femeie președinte al Partidului Național Liberal. A demisionat din funcție după alegerile parlamentare din 2016, când PNL nu a reușit o performanță foarte bună, iar atunci șefia partidului a revenit, interimar, parlamentarului cu cel mai bun rezultat la scrutin, Raluca Turcan. Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a fost implicată în două dosare aflate pe rolul Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în cazul acestora fiind dispusă neînceperea urmăririi penale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: