Redactia.ro
Home » Monden » Puya, prima reacție după scandalul cu paznicii din market: „Nu sunt ușă de biserică”

Puya, prima reacție după scandalul cu paznicii din market: „Nu sunt ușă de biserică”

Puya, prima reacție după scandalul cu paznicii din market

Puya, prima reacție după scandalul cu paznicii din market. În presă au apărut informații conform cărora artistul ar fi fost implicat într-un incident. Puya ar fi intrat fără mască într-un magazin, iar acest lucru a declanșat numeroase reacții. Rapperul a reacționat, povestind exact ce s-a întâmplat.

Puya, prima reacție după scandalul cu paznicii din market: „Nu sunt ușă de biserică”

Puya, prima reacție după scandalul cu paznicii din market. Celebrul artist a fost protagonistul unui incident săptămâna trecută. Puya a fost scos de un agent de pază al unui supermaket după ce a intrat fără mască de protecție. De asemenea, artistul ar fi început să înjure când i s-a cerut să poarte mască. În acel moment se afla la fața locului și o echipă de intervenție rapidă a firmei de pază, iar agentul de la intrare le-a cerut ajutorul. Aceștia au intervenit și l-au escortat pe artist afară. Conform martorilor de la fața locului, Puya avea în mână o cutie de bere pe care o luase din magazin. De asemenea, cântărețul nu a opus rezistență și a ieșit afară.

În urmă cu puțin timp, Puya a clarificat lucrurile, povestind pentru Click.ro ce s-a întâmplat, de fapt. Artistul a dezvăluit că a fost o mică ceartă între el și angajații de la marker, dar nu a fost atât de mare încât să fie chemată Poliția. „Părerea mea e că tipul de la pază a exagerat. Am intrat să iau o bere, probabil nu am avut masca. Era ora 19 și traficul din București e infernal, m-am grăbit, am lăsat mașina pe avarii și am fugit repede în magazin. Restul e un basm, nu a venit nimeni, niciun echipaj, nicio întărire, nicio Poliție sau ce a mai spus el pe acolo. Nu mă bat cu paznicii, le înțeleg meseria lor plictisitoare și lipsită de acțiune ca în filme. Probabil titulatura de bodyguard îi face pe mulți să fantazeze la filmele cu Kevin Costner și Whitney Houston, dar, credeți-mă, nu a fost cazul. Era doar o bere la cutie 0.5 luată în grabă.”, a declarat Puya.

Puya, succes pe plan muzical

Puya le-a pregătit o surpriză de proporții fanilor. Artistul a lansat melodia LIE, inspirată de la Adrian Păunescu. Acesta a transpus-o pe muzica în stilul său propriu, ajutat fiind de artista Eugenia Nicolae.„Textul piesei «Lie» este inspirat din poezia regretatului nostru poet Adrian Păunescu, «Parastas». Cu toate că a fost scrisă în tumultuoșii ani ‘90 ai tranziției, m-a frapat cât de mult se potrivesc versurile cu realitatea anilor 2021. Cred în continuare că folclorul și sunetele balcanice aduc ceva nou în hiphop-ul de pretudindeni, mai ales acum când piesa ta poate fi ascultată simultan și în Vietnam și în Vișeul de Sus.

Eugenia Nicolae s-a potrivit ca o mănușă pe textul ăsta.Ca idee, ea a venit cu refrenul fără să aibă habar de textul meu! Mi-a spus «Uite, am refrenul ăsta, crezi că putem face ceva începând de aici?». De aia, de-a lungul timpului nu am alergat neapărat să fac hituri. Inspirația e un lucru divin care când e să vină vine, când nu, nu…”, a povestit Puya.

Etichete: