Redactia.ro
Home » Monden » Puya, umilință totală pentru o fană. Soția îl urmărea din public: „E nevastă-mea!”

Puya, umilință totală pentru o fană. Soția îl urmărea din public: „E nevastă-mea!”

Puya, umilință totală pentru o fană. Soția îl urmărea din public: "E nevastă-mea!"

Puya este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară, care se bucură de mare succes, mai ales după apariția la America Express. Are o mulțime de concerte și spectacole, iar la ultimul a făcut un gest care a șocat pe toată lumea prezentă. A umilit complet o fană, care a vrut să facă show alături de el.

Puya, reacție de zile mari cu o fană

Puya se numără printre artiștii vechi, care încă reușesc să facă furori când urcă pe scenă. Chiar dacă face parte din generația veche, are o mulțime de fani în rândul tinerilor, iar acest fapt este dovedit de un gest la ultimul său concert. O tânără s-a urcat pe scenă pentru a dansa cu artistul la unul dintre spectacolele sale din club, dar reacția acestuia a șocat pe toată lumea.

Tânăra începuse să își etaleze talentul la dans, dar momentul ei a fost oprit de reacția lui Puya: artistul a cerut ca muzica să se oprească, i-a arătat-o tinerei dansatoare pe soția lui, care îl urmărea din public și i-a mărturisit fanei înfocate că poate cânta și fără companie și nu are nevoie de dansatoare ca să poată face spectacol.

„O vezi pe aia mică de acolo? E nevasta mea, nu ai cum să dansezi cu mine, deci nu ai cum, e imposibil! Lasă-mă, că eu știu să cânt singur, fără dansatoare”, i-a spus Puya tinerei.

Până la urmă, tânăra a coborât de pe scenă, iar artistul și-a continuat concertul. Nimeni nu se aștepta la o asemenea reacție din partea artistului care s-a simțit, probabil, amenințat de prezența tinerei mult prea aproape de el.

@postolachi.ana In a world full of PIQUE be a PUYA #puya #pique ♬ sunet original – Ana-Maria Postolachi

Puya, un familist convins

Puya și Melinda formează unul dintre cele mai serioase cupluri din showbiz. Se iubesc deja de ani buni și în 2011 s-au și căsătorit. Au împreună doi copii, o relație sănătoasă și formează o echipă perfect atât din punct de vedere personal, dar și profesional.

Se știu încă de pe vremea de când aveau 16-17 ani și pot spune că, la început, lucrurile nu au fost tocmai roz. S-au respins, nu a fost dragoste la prima vedere, cel puțin din partea Melindei, dar cert este că cei doi se iubesc acum, sunt fideli și au o relație sănătoasă.

„La un bal. M-a agățat el, m-am luat și de el că era prea tupeist. De acolo am tot vorbit până m-am mutat la Cluj și a început să vină la mine. Aveam 16-17 ani. Acum avem 11 ani de căsătorie”, a dezvăluit soția lui Puya.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: