Redactia.ro
Home » Știri » Rabla pentru electrocasnice 2020. Cum îţi iei bani pentru produse noi, pe baza celor vechi

Rabla pentru electrocasnice 2020. Cum îţi iei bani pentru produse noi, pe baza celor vechi

Rabla electrocasnice

Programul Rabla pentru electrocasnice funcționează și în 2020, astfel că românii care vor să renunțe la electrocasnicele vechi și să primească o sumă de bani pentru achiziționarea unora noi o pot face, în anumite condiții.

Cum funcționează programul Rabla pentru electrocasnice

Programul Rabla pentru electrocasnice constă în schimbarea aparatelor vechi cu unele noi, pentru care sunt primite niște vouchere. Românii au timp să intre în acest program până la finalul anului, după cum au informat autoritățile.

Astfel, sunt disponibile 40 de milioane de lei pentru circa 100.000 de români care vor apela la acest program, potrivit estimărilor. De asemenea, ministrul Costel Alexe a transmis că dacă se vor depune mai multe cereri, suma de bani alocată va fi majorată.

„Avem la dispoziţie 40 de milioane de lei şi românii pot achiziţiona până la finalul anului electrocasnice, cu voucherele primite în schimbul aparaturii la care renunţă. Am estimat că venim în sprijinul a 100.000 de români care vor apela la acest program, dar şi a industriei româneşti. La fel de important este că, prin achiziţionarea de noi electrocasnice, facturile la energie vor fi mai mici, iar statul reuşeşte să extragă aceste obiecte, în fond, nişte deşeuri, din casele românilor. Colectarea lor se va face organizat, nu vom mai găsi frigidere la gropile de gunoi ale oraşelor. Dacă solicitările vor fi mari, vom suplimenta suma alocată”, a explicat ministrul Costel Alexe.

Cât primești prin programul Rabla electrocasnice 2020

La Media Galaxy, prețurile sunt următoarele:

200 de lei pentru a cumpăra mașini de spălat rufe cu eficienţa energetică A++ și televizoare cu eficienţa energetică A și A+;

300 de lei pentru cumpărarea de mașini de spălat rufe cu eficienţa energetică A+++, mașini de spălat vase cu eficienţa energetică A++ și frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare cu eficienţa energetică A++;

400 de lei pentru cumpărarea de mașini de spălat vase cu eficienţa energetică A+++, aparate de aer condiționat, inclusiv aparate de aer condiționat portabile, cu eficienţa energetică la răcire A+++/ A++, frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare cu eficienţa energetică A+++ și televizoare cu eficienţa energetică A++ și A+++.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: