Redactia.ro
Home » Sport » Radomir Antic a murit! Mesajul transmis de Gheorghe Hagi

Radomir Antic a murit! Mesajul transmis de Gheorghe Hagi

Radomir Antic a murit! Mesajul lui Hagi

Radomir Antic a murit. Antrenorul s-a stins din viață la vârsta de 71 de ani. Deocamdată nu se cunoaște cauza decesului.

Clubul Atletico Madrid a făcut aseară tristul anunț. Radomir Antic a pregătit-o cel mai mult pe Atletico Madrid. 5 sezoane, între 1995 și 2000. Sârbul este singurul antrenor care a stat pe banca tehnică a celor de la Barcelon, dar și a celor de la Real Madrid. În perioada 2008-2010 a fost selecționerul naționalei țării sale.

„Odată cu pierderea lui Radomir, am pierdut o bucată din inima clubului”, a scrist Miguel Angel Gil, președintele clubului Atletico Madrid.

Deocamdată cauza morții lui Radomir Antic nu a fost făcută publică.

Radomir Antic a murit! Mesajele transmise de Hagi și Contra

Antic a antrenat trei jucători români. Este vorba despre Gică Hagi, Marius Lăcătuș și Daniel Prodan. După ce a aflat vestea tristă Gheorghe Hagi a postat un mesaj pe pagina sa. Fostul internațional a lucrat cu Radomir Antic pe vremea când a jucat la Real Madrid.

„Vești oribile! A fost un antrenor grozav și un om pe măsură. Odihnește-te în pace, Radomir Antic”, a scris Hagi.

Și Cosmin Contra a reacționat când a auzit că antrenorul s-a stins din viață. Fostul selecționer al României l-a cunoscut în urmă cu mulți ani pe vremea când juca în Spania.

„A murit unul dintre cei mai mari antrenori din istorie. Vestea e cu atât mai tristă pentru că era prietenul meu. Odihneşte-te în pace. Condoleanţe familiei,” a fost mesajul fostului selecţioner al României.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: