Redactia.ro
Home » Sport » Mama lui Pep Guardiola a murit! Fusese depistată pozitiv cu noul coronavirus

Mama lui Pep Guardiola a murit! Fusese depistată pozitiv cu noul coronavirus

Mama lui Pep Guardiola a murit

Mama lui Pep Guardiola a murit. Dolors Sala Carrio avea 82 de ani. Fusese depistată pozitiv cu COVID 19. Anunțul trist a fost făcut de Manchester City.

Antrenorul celor de la Manchester City, Pep Guardiola este devastat. Mama sa a fost infectată cu noul coronavirus, și s-a stins din viață la Barcelona. Dolors Sala Carrio avea 82 de ani. După ce vestea tristă a fost făcută publică, cele mai mari cluburi din Europa au transmis condoleanțe. Bayern Munchen și Barcelona, acolo unde Pep Guardiola a stat pe banca tehnică au fost primele care au postat mesaje pe rețelele de socializare. La fel au făcut și Manchester United și Real Madrid.

”Dragă Pep, toată lumea de la FC Bayern plânge alături de tine și de familia ta”, este mesajul nemților de la Bayern.

”Real Madrid C.F. regretă moartea lui Dolors Sala Carrio, mama lui Pep Guardiola. Clubul nostru vrea să transmită condoleanțe către familia lui și celor dragi”, au scris oficialii celor de la Real Madrid.

”Toți cei de la Chelsea transmit cele mai sincere condoleanțe către Pep Guardiola și familia sa”, s-a scris pe Twitter-ul lui Chelsea.

”Suntem întristați de aceste vești sfâșietoare. Trimitem dragostea și puterea noastră către Pep în aceste vremuri dificile”, scrie Arsenal.

Mama lui Pep Guardiola a murit

Antrenorul celor de la Manchester City s-a implicat de mai mult timp în lupta împotriva pandemiei de COVID 19. Managerul catalan a donat potrivit cotidianului Marca, un milion de euro celor de la Fundația Angel Soler Daniel, din Barcelona. Banii vor fi folosiți pentru achiziționarea de aparatură medicală. Aceasta urmează să ajungă la spitalele din Catalonia. Spania a depășit Italia la numărul de îmbolnăviri. Luni, în Spania au fost raportate 130.759 de persoane infectate cu noul coronavirus. În acest moment este cea mai afectată țară din Europa, și a doua după Statele Unite ale Americii. Italia rămâne însă pe primul loc în Europa la numărul de decese înregistrate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: