Redactia.ro
Home » Sport » Un fotbalist a fugit din izolare! A părăsit Spania pentru a merge la ziua iubitei

Un fotbalist a fugit din izolare! A părăsit Spania pentru a merge la ziua iubitei

Un fotbalist a fugit din izolare

Un fotbalist a fugit din izolare. Fyodor Smolov a plecat din Spania în Rusia pentru a sărbători ziua iubitei sale, care a împlinit vârsta de 18 ani.

Jucătorul celor de la Celta Vigo nu a ținut seama de restricțiile impuse în Spania și a plecat în Rusia. Iubita sa Maria Yumasheva, nepoata fostului președinte lui Boris Elțîn, a împlinit 18 ani. Conform jurnaliștilor de la AS acesta a cerut acordul clubului pentru a părăsi țara. Acesta le-a transmis că trebuie să plece în Rusia din motive personale. Deși oficialii spanioli nu au acceptat așa ceva, rusul nu a ținut cont de nimic și a plecat. Le-a spus însă celor de la Celta Vigo că va reveni peste câteva zile. Spania este în acest moment una dintre cele mai afectate țări din cauza pandemiei de COVID 19.

Un fotbalist a fugit din izolare!

Potrivit presei, rusul ar fi cerut-o în căsătorie deja pe Maria Yumasheva. Fyodor Smolov a ținut de multe ori prima pagină a tabloidelor, din cauza relațiilor pe care le-a avut în trecut. Victoria Lopyreva, Sofia Nikitchuk sau Miranda Shelia sunt doar câteva nume de pe lista sa de cuceriri. Relația dintre Smolov și Maria Yumasheva a fost făcută publică în ianuarie 2020, atunci când cei doi au publicat mai multe poze pe conturile de socializare. S-a spus că fotbalistul ar fi cerut-o de soție, iar nepoata lui Boris Elțîn ar fi acceptat. Fericitul eveniment ar fi trebuit să aibă loc anul acesta, după ce Maria ar fi devenit majoră.
Fyodor Smolov a jucat până acum la Dynamo Moscova, Feyenoord, Anzhi Makhachkala, Ural, Krasnodar, Lokomotiv Moscova. Anul acesta a fost împrumutat de Lokomotiv la Celta Vigo. Atacantul face parte și din naționala Rusiei, pentru care a marcat 14 goluri în 39 de meciuri. Fotbalistul în vârstă de 30 de ani are potrivit celor de la transfermarkt.com o cotă de 9 milioane de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: