Redactia.ro
Home » Sport » Cosmin Contra, despre situația din Spania! “A murit o vecină”

Cosmin Contra, despre situația din Spania! “A murit o vecină”

Cosmin Contra, despre situația din Spania

Cosmin Contra trăiește un adevărat coșmar în Spania. Fostul selecționer al naționalei de fotbal a României se află în izolare de aproape o lună în casa sa din Madrid.

Contra recunoaște că este foarte speriat de ceea ce se întâmplă din cauza pandemiei de coronavirus. Mai ales că persoane pe care le cunoștea au început să moară. Spania este în acest moment una dintre cele mai afectate țări din Europa.

”Toată lumea suferă! Situația, din păcate, nu se ameliorează, suntem triști pentru că mor oamenii. Mor părinții unor prieteni. O vecină, a mea, a murit ieri, era o femeie mai în vârstă. Stăm de trei săptămâni închiși în case, ieșim o dată la 5-6 zile pentru cumpărături, așa că e puțin frustrant că nimic nu s-a îmbunătățit și că situația nu s-a ameliorat”, a declarat Contra, la ProX.

Cosmin Contra e nemulțumit din cauza sistemului medical

Fostul selecționer al Româniai crede că ar fi trebuit luate alte măsuri în Spania. Nu se aștepta ca sistemul medical să fie complet depășit de această situație. În plus spune el, nici Guvernul nu a fost pregătit pentru o asemenea criză.

”Spitalele nu mai fac față. Număr dublu de infectați față de locurile disponibile. Eu, care știam că sistemul medical de aici, din Spania, e foarte bun, unul dintre cele mai competente din Europa, am rămas siderat când am auzit că în spitale importante, la saloanele de terapie intensivă unde sunt 1000 de paturi, există 2000 de pacienți. Este clar că Guvernul de aici a luat cele mai proaste decizii de la început. Noi credeam că săptămâna asta se vor mai liniști lucrurile, mai ales cu toate restricțiile de aici, dar se pare că nu am ajuns la vârful acestei pandemii!”, a mai declarat fostul internațional.
Tot în Madrid se află și un alt fost fotbalist. Gică Craioveanu. Acesta este însă mult mai optimist decât Contra.

„Situaţia este cât se poate de neplăcută, dar sunt o persoană optimistă, iar autoizolarea o suport cât pot de bine. Cei de la Netflix ar trebui să-mi plătească o avere, şi cei de la YouTube la fel, pentru că ascult multă muzică. Sunt alături de copii şi toate acestea ne-au prins în epicentrul pandemiei”, a declarat Craioveanu, pentru Mundo Deportivo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: