Redactia.ro
Home » Homepage » Radu Andrei, tânărul șofer de TIR din accidentul de la Bălțați, condus pe ultimul drum cu porumbei albi. Imagini cutremurătoare de la înmormântare

Radu Andrei, tânărul șofer de TIR din accidentul de la Bălțați, condus pe ultimul drum cu porumbei albi. Imagini cutremurătoare de la înmormântare

GALERIE FOTO (3)

Momente dureroase pentru toți cei care l-au cunoscut pe Radu Andrei, tânărul de 30 de ani care a pierit în urma tragicul accident de la Bălțați. A fost condus pe ultimul drum, iar când sicriul a fost coborât în groapă, mai mulți porumbei albi și-au luat zborul.

Radu Andrei a fost condus pe ultimul drum. În memoria sa, familia a adus la înmormântare șoferului accidentului din Bălțați porumbei și baloane albe.

Radu Andrei, tânărul șofer de TIR din accidentul de la Bălțați, condus pe ultimul drum cu porumbei albi

S-au strâns zeci de oameni pentru a-l conduce pe ultimul drum pe Radu Andrei, tânărul care a provocat accidentul cu șapte morți din Iași. Toți oamenii care au venit să-l conducă pe ultimul drum au purtat alături de ei baloane albe.

În momentul în care sicriul a fost pus în groapă, mai mulți porumbei au fost lăsați să zboare spre cer dintr-o cușcă. Totul sub privirele indurerate ale părinților și a iubitei lui cu care avea planuri mari de viitor, potrivit Bzi.ro.

”Rămas bun, iubirea mea. Ne vom revedea cândva”, a scris iubita a tânărului de 30 de ani.

Radu Andrei urma să se căsătorească

Radu Andrei avea planuri mari de viitor.  Tânărul șofer și iubita lui  își doreau să se căsătorească. Pentru că voia să strângă bani pentru eveniment, tânărul de 30 de ani dorea să plece în străinătate, acolo unde mai muncise și unde ar fi fost recompensat cu un salariu mai bun decât în România.

Din păcate, nimic din toate acestea planuri nu au mai putut fi duse la bun sfârșit.

În dimineața zilei de marți, 1 februarie, Radu Andrei a murit pe loc în urma impactului pe care camionul pe care îl conducea l-a produs. În urma coliziunii cu o Ambulanță și un microbuz, toți pasagerii aflați în microbuz au decedat.

Și aceștia au fost conduși pe ultimul drum de familiile lor cu adâncă durere în suflet. Totodată, în urma tragicului accident, mai mulți copii au rămas orfani de tată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: