Redactia.ro
Home » Știri » Radu Drăgușin va semna cu Tottenham. Iubita românului face deja furori în tabloidele britanice

Radu Drăgușin va semna cu Tottenham. Iubita românului face deja furori în tabloidele britanice

GALERIE FOTO (4)

Cel mai ofertat român în acest început de an, Radu Drăgușin, s-a decis unde va juca în viitor. Fundașul central a refuzat banii mulți ai lui Bayern Munchen și a ales-o pe Tottenham.

Dezvăluirea a fost făcută de Fabrizio Romano, italianul specialist în transferuri. Drăgușin  a vrut neapărat să joace în Premier League, deși salariul oferit de nemți a fost mult mai mare față de ce va primi la Londra. Fotbalistul român va zbura în capitala Angliei cu un zbor privat pentru a face vizita medicală.

La Londra, el nu va fi singur. O va avea alături pe iubita Ioana. Englezii au început deja să scrie despre româncă.

”Van Dijk din România a refuzat-o pe Chelsea pe vremea în care era adolescent și a ales-o pe Juventus. Ambii săi părinți au fost sportivi de top, iar Ioana Stan, prietena sa care vrea să devină un prestigios arhitect, trăiește visul de a fi iubita unui fotbalist.

E în sângele lui să fie un atlet complet. Tatăl lui, Dan, a jucat volei pentru România, în timp ce mama Svetlana și-a reprezentat țara la baschet. (…) Bruneta (n.r.- Ioana Stan) poartă haine de la branduri cunoscută și merge în vacanțe de lux.La Londra va putea să-și ducă pasiunea pentru shopping și arhitectură la alt nivel, iar Drăgușin, sub comanda lui Postecoglou va continua să crească, fără dubii”, a scris The Sun.

Și-a întâlnit marea dragoste pe internet

Drăgușin și Ioana s-au cunoscut pe Instagram.

„A făcut pasul către echipa a doua a lui Juventus și când a sosit momentul, a început antrenamentele cu echipa mare. Cumva perioada aceea a coincis cu pandemia, Radu împlinise 18 ani, a închiriat un apartament superb în Torino, a fost momentul în care nu știai ce și cum. Am decis să stau cu el în perioada aceea, a venit și Meira (n.r. sora lui Radu Drăgușin) și am stat împreună.

Și pentru că totul se cam desfășura on-line, soarta a făcut să vadă o fată pe Instagram, o fată frumoasă, pe numele ei Ioana și să-i ureze ‘La multi ani!’… și de aici, s-a născut o frumoasă poveste de dragoste. Sigur, Ioana la început a avut o mică reținere… însă, într-un final i-a răspuns. Ioana obișnuiește să spună că a luat ‘cea mai bună decizie din viața ei’ când i-a răspuns lui Radu, iar eu îi spun ‘chiar așa a fost!’”, a spus mama lui Drăgușin pentru cancan.

Radu Drăguși va fi transferat de Tottenham pentru 25 de milioane de euro plus bonusuri și va avea un salariu în jur de 2 milioane de euro anual.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: