Redactia.ro
Home » Monden » Radu Ille s-a vindecat de coronavirus. Mărturii cutremurătoare din perioada infectării

Radu Ille s-a vindecat de coronavirus. Mărturii cutremurătoare din perioada infectării

Radu Ille s-a vindecat de coronavirus

Interpretul de muzică populară Radu Ille a fost diagnosticat cu coronavirus în urmă cu o lună. În toată această perioadă, solistul a ținut secret această veste, s-a autoizolat, s-a tratat singur și după ce s-a vindecat a mers acasă la familia sa. Cântărețul a făcut mărturisiri șocante din perioada de infectare.

Radu Ille s-a vindecat de coronavirus. Mărturii cutremurătoare din perioada infectării

Cântărețul de muzică populară Radu Ille a povestit pentru prima oară despre experiența sa privind coronavirusul. Potrivit acestuia a fost o perioadă dificilă și frustrantă. Conform Impact.ro, Radu Ille a spus că a avut dureri de cap și temperatură. ”Nu am putut povesti nimănui, dar s-a împlinit o lună de când am avut marea încercare. Totul a început cu dureri de cap și temperatură ridicată. Mai întâi 38,1, apoi 38,4. Am decis să mă testez singur, ca să zic așa, de COVID-19. M-ai țineți minte cutiile acelea mici cu alifie chinezească puternic mirositoare? Ei bine, mi-a adus un prieten din China așa ceva, într-o sticlă mare. Am mirosit sticla. O dată, de două ori, de trei ori. Nimic. Am tras pe nas cât am putut. Tot nimic! Am luat o cantitate de alifie si mi-am introdus-o pe nara dreapta. Atunci am știut că nu poate fi vorba decât de COVID. Mi-am sunat soția, care bunul Dumnezeu a făcut să fie plecată cu copiii, câteva zile și i-am zis cu ce problemă mă confrunt”, a povestit Radu Ille.

Cum s-a tratat Radu Ille

Artistul a povestit că după ce a aflat că are coronavirus și-a sunat soția să-i spună ce se întâmplă, după care s-a autoizolat. A decis să se trateze singur și și-a administrat singur Paracetamol și Nurofen Forte. „Nu a fost deloc ușor. Nu ai chef de nimic, nu-ți simți capul, dar cred căm marele meu noroc a fost că nu am avut nevoie de ajutorul ventilatoarelor mecanice. Cel mai greu a fost însă să stau departe de copiii mei,”a mai spus solistul. Radu Ille este căsătorit cu Nina din 2014 și au împreună doi copii, o fetiță și un băiat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: