Redactia.ro
Home » Monden » Radu Sîrbu, probleme cu unul dintre copii! Artistul și-a dus băiatul la spital, după ce a făcut febră 40

Radu Sîrbu, probleme cu unul dintre copii! Artistul și-a dus băiatul la spital, după ce a făcut febră 40

Radu Sîrbu, probleme cu unul dintre copii

Radu Sîrbu și soția sa au trecut prin momente dificile în urmă cu ceva timp. Artistul s-a izolat îmăpreună cu familia sa la domiciliu, iar prin intermediul unei conferințe video. Radu și Ana au vorbit despre evenimentul care i-a speriat teribil.

Radu Sîrbu, probleme cu unul dintre copii! Artistul și-a dus băiatul la spital, după ce a făcut febră 40

Radu Sîrbu are o soție și o familie frumoasă, astfel artistul se poate declara un bărbat norocos. Pe timpul pandemiei de coronavirus, Radu și soția sa, Ana au trecut prin momente dificile după ce fiul lor a făcut febră 40.Aceștia au vorbit despre episodul care i-a speriat teribil într-o conferințp video, pentru emisiunea „Răi da’ Buni.

Fără să prezinte un alt simptom, băiatul artistului a făcut febră, iar pentru se asigura că nu este vorba despre virusul ucigaș, Radu și Ana au chemat ambulanța acasă. După ce a ajuns la spital, medicii i-au făcut mai multe investigații amănunțite, ulterior micuțul fiind diagnosicat cu enteroviroză. Fiul lui Radu a primit tratament pe care l-a urmat timp de două zile.
Statul în casă este mult mai complicat decât ne-am dorit, pentru că este greu să le explici unor copii de ce nu pot ieși afară. Dar am trecut cu brio peste primele zile, până am avut un episod de febră, așa din senin, fără niciun alt simptom. Am chemat ambulanța. La spitalele pentru copii nu se fac acele teste.

Nu aveam de gând să mergem la un spital cu 40 febră, dar voiam să spun că dacă prezenta toate simptomele, tot nu putea să facă acel test. Diagnosticul a fost o enteroviroză. A fost greu, pentru că erau foarte mulți copii bolnavi.” a spus soția lui Radu Sîrbu.

Ce mai face Radu și cu ce se ocupă?

În urmă cu mulți ani, Radu Sîrbu împreună cu Dan Bălan și Arsenie Todiraș au făcut furori cu trupa O-zone. Melodiile lor au răsunat în toată lumea, iar fetele erau înnebunite după cei trei crai. PIesa „Dragostea din Tei” le-a adus faimă mondială, iar cei trei s-au reunit după 15 ani de la premiera piesei. Dan, Radu și Arsenie s-au întâlnit la un concert de Revelion din Piața Constituțiie, bucurându-și fanii cu revenirea lor pe scenă. „Minunată, fantastică. Fiecare are proiectele sale și ne merge destul de bine. Nu cred că O-Zone a fost o viață și acum e altă viață. Aia a fost o perioadă din viața noastră, o perioadă bună, care ne-a ajutat și ne-a învățat foarte multe, pe mine cel puțin și apoi a continuat mai departe„, spunea Radu Sîrbu.

În prezent, fiecare este pe drumul lui, cu diferite proiecte muzicale. Radu are un proiect solo, iar în urmă cu câteva luni a lansat piesa romantică, „Răspuns”. Piesa este compusă și produsă chiar de el împreună cu soția sa, artista Sianna. Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, sunt împreună de peste 20 de ani.

Cu toate că sunt parteneri în viața sentimentală, Radu și Anna sunt parteneri și la casa de producție, unde colaborează și se ocupă nu doar de muzică interpretată de arrtist, ci și de piesele pentru alți artiști cunoscuți. În timpul interviului de la Neatza cu Răzvan și Dani, Radu Sîrbu a declarat că i-a venit ideea piesei „Răspuns”, după ce s-a gândit la persoanele care au fost nevoie să amâne evenimente importante din viața lor din cauza pandemiei de coronavirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: