Redactia.ro
Home » Știri » Radu, tânărul dispărut în Lefkada, a fost găsit mort de autoritățile elene. Familia este devastată: ”Nu ne vine să credem”

Radu, tânărul dispărut în Lefkada, a fost găsit mort de autoritățile elene. Familia este devastată: ”Nu ne vine să credem”

GALERIE FOTO (2)

Radu, tânărul de 25 de ani, dispărut în mare, în Lefkada, a fost găsit mort de autoritățile elene. Tânărul era fiul primarului din Amărăștii de Jos, județul Dolj. Acesta a fost căutat timp de cinci zile de către oamenii legii din Grecia.

Radu, tânărul dispărut în mare în Lefkada, a fost găsit mort

Tânărul în vârstă de 25 de ani, dispărut în mare, în Lefkada, a fost căutat timp de cinci zile fără încetare. Radu a fost găsit mort, joi, de autoritățile elene. Fiul de primarului din Amărăștii de Jos, județul Dolj, plecase cu prietenii într-o vacanță în Grecia. Radu a dispărut în apele Mării Egee, din prima zi de vacanță. Un prieten de-al lui a povestit că marea era foarte agitată și că Radu a mers singur în apă. La un moment dat, acesta a obosit și a strigat după ajutor. Nimeni nu l-a putut salva. Amicii lui l-au dat dispărut și au alertat autoritățile. Familia tânărului este devastată și a sperat până-n ultima clipă că Radu va fi găsit în viață.

„Marea era extrem de agitată, au sărit în apă şi câţiva turişti, dar au renunţat repede pentru că le-a fost frică”, a spus unul dintre prietenii lui.

Trupul neînsuflețit al lui Radu a fost găsit

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost găsit, joi, după lungi căutări. Familia lui Radu trece prin momente cumplite, după ce au aflat de moartea tânărului de 25 de ani. Nimeni nu se gândea că Radu își va pierde viața în vacanță.

Era prima lui zi de vacanţă. Suntem distruşi. Sperăm într-o minune. Era un băiat extraordinar, respectuos şi vesel. Iubea sportul, participa la competiţii, avea mulţi prieteni. Nu ne vine să credem…”, a declarat o prietenă de familie. Părinții lui Radu au plecat imediat în Grecia, să-și caute băiatul. Din nefericire, tânărul a fost găsit mort.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: