Redactia.ro
Home » Monden » Radu Vâlcan a gafat-o. Adela Popescu, enervată la culme: „Ziua de Crăciun trebuia să fie altfel…”

Radu Vâlcan a gafat-o. Adela Popescu, enervată la culme: „Ziua de Crăciun trebuia să fie altfel…”

GALERIE FOTO (4) Radu Vâlcan a gafat-o

Radu Vâlcan a gafat-o. Adela Popescu, enervată la culme. Prezentatorul TV s-a întors din Thailanda, luând o pauză de la filmări și a vrut să profite de câteva zile libere și să plece într-o vacanță în Dubai alături de familia sa. Din păcate pentru ei, și-au sărbătorit Crăciunul în țară.

Radu Vâlcan a gafat-o. Adela Popescu, enervată la culme: „Ziua de Crăciun trebuia să fie altfel…”

Radu Vâlcan a gafat-o. Adela Popescu și Radu Vâlcan au plănuit să-și petreacă sărbătorile de iarnă în Dubai, alături de cei trei băieți ai săi. Toate bune și frumoase până când au ajuns la aeroport. Cei doi au uitat să verifice pașapoartele copiilor, iar prezentatoarea tv a fost extrem de dezamăgită de această scăpare. Mai mult, Adela a răbufnit pe rețelele de socializare, mărturisind că este vina ei și a lui Radu că nu au controlat pașapoartele micuților.

„Ziua de Crăciun trebuia să fie altfel… Pe la ora asta ar fi trebuit să mâncam hummus pe plaja Jumeirah din Dubai. Dar noi mâncam salata de beouf si ne uitam la un film cu Di Caprio, pe canapea, în Pipera. De ce așa? Pentru că am ajuns la aeroport si pașaportul lui Andrei expira în trei luni. Și e musai să fie minim șase. Desigur, știe asta cred că și bebelușul nostru Adrian. Săracii copii nu înțeleg de ce coborâm din avionul către Roma și nu ne urcăm în cel pentru Dubai. Eu știu de ce, dar nu le spun. Trebuie să creadă ca noi, părinții lor, suntem responsabili și organizați. Dar când o să se întrebe Alexandru de ce nu studiază și el in străinătate, o să pot eu să îi spun ca banii pentru școala lui s-au dus pe bilete de avion nefolosite?!”, a scris Adela Popescu pe rețelele de socializare.

Radu, surpriză pentru Adela

Radu a făcut pașaportul fiului său în regim de urgență, pentru a nu o dezamăgi pe soția sa. Astfel, peste câteva zile, Adela și familia sa au ajuns în vacanța de vis, iar vedeta este în culmea fericirii. Blondina a postat și câteva imagini pe Instagram lăudându-se că este foarte fericită.

„Acum doi ani, de Revelion, am pus pe o foaie trei dorințe. Sa fie, stiti cum e. De Crăciun, când am deschis cutia cu globuri, am găsit-o.
Prima: încă un frățior sau o surioara pentru Alexandru si Andrei. A doua: o casa la mare. A treia: mai aștept. Frățiorul a venit, a treia nu s-a îndeplinit încă, si… si… si… chiar zilele trecute am plătit avansul pentru căsuța noastră de la mare. Mă rog, nu e o casa pe pământ, ci un apartament la care visez de ani. Sunt atât de fericita ca îmi bubuie inima!Un viiiiiis!!! Eu ii zic sa nu îmi mai fure fanteziile, ca sigur ale lui au legătura cu infinity pool de la etajul 11 si rapănele cu usturoi de la cherhanaua de lângă. Nu uitați sa visați. Si să vă si notați undeva ce. Ca trece anul si uitați”. a mărturisit Adela Popescu pe rețelele de socializare. Fanii au fost fericiți când au văzut că în sfârșit au reușit să ajungă în Dubai, acolo unde și-au dorit. Aceștia le-au transmis Adelei și lui Radu concendiu plăcut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: