Redactia.ro
Home » Monden » Radu Vâlcan, infectat cu noul coronavirus. Cum se simte soțul Adelei Popescu

Radu Vâlcan, infectat cu noul coronavirus. Cum se simte soțul Adelei Popescu

Radu Vâlcan, infectat cu noul coronavirus.

Radu Vâlcan, infectat cu noul coronavirus. Adela Popescu i-a șocat pe telespectatorii emisiunii Vorbește lumea. Blondina a anunțat că Radu Vâlcan și fiul lor cel mic au fost diagnosticați cu COVID-19. Din fericire, cei doi sunt bine și nu au simptome grave.

Radu Vâlcan, infectat cu noul coronavirus. Cum se simte soțul Adelei Popescu

Radu Vâlcan, infectat cu noul coronavirus. La începutul lunii septembrie, Adela Popescu anunța că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, motiv pentru care a lipsit două săptămâni din emisiunea Vorbește lumea. De asemenea, și colegul său de platou, Shurubel a fost depistat cu COVID-19, iar în ediția de luni, 20 septembrie, blondina a anunțat că soțul ei, Radu Vâlcan și mezinul familiei, Adrian, au luat virusul. Conform acesteia, cei doi sunt bine. „Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțu, cel de două luni. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți. de două zile, suntem bine totți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji. Își dai seama, aăsta mic are două luni, nu știam cum reacționează la febră, era destul de ciudat, dar acum suntem foarte bine. Ne gătim acasă în fiecare zi.”, a mărturisit vedeta TV în direct, la „Vorbește lumea”.

Atât Shurubel, cât și Adela se află în izolare la domiciliu. Cei doi au intrat in direct, iar la un moment dat, vedeta l-a întrebat pe colegul ei dacă i-a revenit gustul și mirosul. Răspunsul lui Shurubel a fost unul de excepție. Acesta a făcut o demonstrație în direct, mușcând dintr-un măr. „Nu prea am (n.r. – gust), cred că 20%. Facem un test. Nu, nici azi nu am gust. Nu am timp să mă plictisesc, pentru că a trebuit să aranjez foarte multe mâncăruri în frigider, pe care mi le-a adus mama. Am deja probleme, mi-a mai adus niște brânză. Aveam 10 ouă, pe care nu le mâncasem, mi-a mai adus late 10 ouă. Avem și struguri, e incredibil! Nici nu știu ce să fac cu frigiderul meu.”, a spus acesta.

Adela Popescu s-a infectat cu COVID-19 săptămâna trecută

Blondina s-a autoizolat acasă alături de Radu Vâlcan și bebelușul lor de două luni. Cei doi băieți, Andrei și Alexandru au fost duși la bunici până când va trece această situație. Actrița a declarat că este obligată să poarte mască de protecție în casă pentru a nu-l infecta și pe cel mic.

Din păcate, se pare că Adrian a contactat virusul de la mama lui.„Am avut primele două zile în care mi-a fost foarte rău! Trebuie să stau în continuare cu mască în casă. Încerc să-l protejez pe micuț, el nu are nici un simptom. Doar afară din curte o dau jos. Ieri, m-am simțit mai bine. Azi parcă mă mai încearcă ceva, adică simt că virusul e încă pe acolo. Ceilalți doi băieți sunt la bunici, ei sunt negativi amândoi. La mine îngrijorarea încă există! Mi-e frică să nu se îmbolnăvească alți membri ai familiei. Am deja o stre de paranoia! Mi-a revenit pofta de mâncare, nu am avut în primele două zile”, povestea aceasta în urmă cu câteva zile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: