Redactia.ro
Home » Monden » Cine o va înlocui pe Adela Popescu la „Vorbește lumea”. Prezentatoarea se află în carantină după ce a fost testată pozitiv cu Covid-19

Cine o va înlocui pe Adela Popescu la „Vorbește lumea”. Prezentatoarea se află în carantină după ce a fost testată pozitiv cu Covid-19

Cine o va înlocui pe Adela Popescu la „Vorbește lumea”. Prezentatoarea se află în carantină după ce a fost testată pozitiv cu Covid-19

Adela Popescu va fi înlocuită la emisiunea ”Vorbește lumea”, asta după ce a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. Șefii trustului PRO TV s-au mișcat rapid și au găsit pe cineva potrivit. 

Cine o va înlocui pe Adela Popescu la „Vorbește lumea”. Prezentatoarea se află în carantină după ce a fost testată pozitiv cu Covid-19

În ediția de joi a emisiunii ”Vorbește lumea”, Adela Popescu a întârziat, însă ulterior a anunțat printr-o transmisiune telefonică în direct că a fost depistată cu noul coronavirus. Adela Popescu s-a simțit rău, așa că a decis să se testeze pentru Covid-19. Din păcate, rezultatul testului a fost pozitiv. Astfel, prezentatoarea TV va fi nevoită să stea departe de familie și colegi timp de două săptămâni.

”M-am simțit rău, așa că am făcut testul covid, care din păcate a ieșit pozitiv. Acum umblu cu mască prin casă, pentru a proteja bebelușul. Ceilalți doi băieți sunt la bunici. Îmi pare rău că nu sunt acolo cu voi, însă timp de două săptămâni ne vom vedea în această ipostază. Urma să fac vaccinul, dar am așteptat să treacă o perioadă după naștere. Sunt în prima zi, m-au lovit simptomele, ma gândesc la toate variantele, cum să aerisesc, cum să mă descurc cu bebelușul”, a mărturisit Adela Popescu.

Astfel că, timp de două săptămâni, Adel Popescu este înlocuită de nimeni alta decât Theo Rose. Vedeta a mai făcut parte din echipa ”Vorbește lumea” și nu este străină de lumina reflectoarelor. Adela Popescu le-a dezvăluit fanilor că va avea câte o surpriză în fiecare zi pentru ei, așa că rămâne de văzut cine va mai veni în ajutorul colegilor ei până se va întoarce pe platourile de filmare.

”Aparent, văd că vă descurcați singuri, dar dacă Adela a crezut că o să fiu o surpriză plăcută pentru voi, atunci îmi face plăcere”, a spus Theo Rose.

Adela Popescu a anulat botezul fiului său

Deși ar fi trebuit să fie o perioadă excepțională pentru Adela Popescu, acesta a primit o veste teribilă. Prezentatoarea tv a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, iar vineri, 10 septembrie, avea botezul fiului ei cel mic, Adrian. Vedeta s-a izolat de familia sa și trebuie să aștepte să se vindece.

Din acestă cauză, evenimentul a fost anulat. Deși totul era planificat și pregătit pentru ca botezul celui mic să fie unul special, din păcate lucrurile nu vor mai sta așa. Adela Popescu se află în carantină și în izolare, iar acum se află departe de familia sa. Blondina a postat recent pe rețelele de socializare o imagine cu un cadou pe care l-a primit din partea unei persoane dragi cu ocazia acestei zile. ”Pentru că astăzi trebuia să-l botezăm, dar am anulat din cauza îmbolnăvirii mele, Ivona ne-a trimis asta”, a scris Adela Popescu în dreptul unei jucării primite pentru cel mic.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: