Redactia.ro
Home » Știri » Raed Arafat, adevărul despre presupusul „pistol” de la brâu. „Nu am permis de port armă”

Raed Arafat, adevărul despre presupusul „pistol” de la brâu. „Nu am permis de port armă”

GALERIE FOTO (2) Are sau nu Raed Arafat o iubită?! Fondatorul SMURD: „Nu poate nimeni să trăiască...”

Raed Arafat, adevărul despre presupusul „pistol” de la brâu. Șeful DSU i-a lămurit pe români cu privire la o informație care a apărut pe internet. În urmă cu câteva zile au circulat în mediul online mai multe imagini cu Raed Arafat care arătau că poartă armă la brâu. Ulterior, acesta a explicat fără ce obiecte nu poate pleca de acasă.

Raed Arafat, adevărul despre presupusul „pistol” de la brâu. „Nu am permis de port armă”

Raed Arafat, adevărul despre presupusul „pistol” de la brâu. Pe rețelele de socializare s-au viralizat mai multe imagini în care apare Raed Arafat, iar sub o bluză, la șold, apare un obiect care, susțin internauții, ar ascunde un pistol. Ulterior, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a lămurit situația, postând un mesaj pe Facebook. Arafat a mărturisit că nu poartă pistol la brău și că nu are permis de port armă.

Șeful DSU a subliniat faptul că își ține mereu telefonul la brâu, dar și stația radio. „Pistolul pe care il port la brau.. conform afirmatiilor unor dezinformatori pe care, din pacate, le cred multi dandu-le share la aberatiile lor, este de fapt telefonul si statia radio pe care m-am obisnuit de ani de zile sa le port la brau!
Stiam de aceasta poza care circula de ceva timp insa ieri mi-a spus un prieten ca din nou aceasta stire falsa a devenit virala dupa ce a fost postata pe un site din Targu Mures. Ca fapt divers, eu nici nu am permis de port arma ca sa port un pistol la brau, asa cum pretind dezinformatorii!”.

Raed ARAFAT

Raed Arafat nu este căsătorit

Raed Arafat s-a născut în Damasc și a venit în România în 1980,absolvind Facultatea de Medicină. Acesta a fost cel care a pus bazele programului SMURD, un sistem extrem de util și eficient pentru români.  Arafat este secretarul de stat în Ministerul Afacerilor de Interne și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dar și o figură mediatizată și importantă în această perioadă de pandemie. În urmă cu ceva timp, Arafat a vorbit într-o emisiune tv despre cariera și viața sa personală. Raed Arafat a răspuns și când a fost întrebat de ce nu s-a căsătorit până acum. „Sunt o mie de răspunsuri care se pot da, dar uite așa, simplu: pentru că era imposibil să combin lucrul pe care eu l-am făcut ani de zile cu o viață personală care să fie dedicată unei familii. Nu poți să ai familie și să ai în același timp o muncă în care ești implicat 24 din 24, la maxim. Asta e părerea mea, plus că nu s-a întâmplat. La noi în familie, tatăl meu a fost însurat la 47-48 de ani. Suntem doi frați și o soră. Fratele a fost subinginer, iar sora este medic. Eu am mers după pasiune, după muncă și după dedicare totală la această activitate. Un concediu adevărat am avut ultima dată în 2004”, a spus Raed Arafat.

Șeful DSU că este dificil ca în mediul în care lucrează să aibă o familie, iar de multe ori a avut de ales între muncă și viața personală. „Sunt mulți care trec sau au trecut prin această situație. La un moment dat, trebuie să stai și să alegi, trebuie să stai și să spui: da, merge așa sau renunț la asta sau nu mai fac asta, ca să pot să fac cealaltă parte, deci nu merge să lucrezi cum am lucrat eu și asta toți colegii știu, și ca program de lucru și tot. Să mai ai și alte obligații e foarte greu”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: