Redactia.ro
Home » Știri » Raed Arafat, avertisment pentru toți românii: Pandemia e abia la începutul ei

Raed Arafat, avertisment pentru toți românii: Pandemia e abia la începutul ei

Raed Arafat, avertisment pentru toți românii

Măsurile de relaxare vor fi luate începând cu 15 mai, dar riscul de îmbolnăvire este tot mare, avertizează Raed Arafat. Acesta a făcut un apel la populație pentru a respecta în continuare măsurile recomandate de autorități.

Mesajul lui Raed Arafat

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a vorbit despre ce se întâmplă la nivel mondial și a subliniat că până la acest moment sunt aproape patru milioane de persoane infectate, dintre care peste 260.000 au murit din cauza infecției cu COVID-19.

Pe plan mondial, până acum s-au confirmat 3.846.226 de persoane infectate și au decedat, din pacate, 265.873 de persoane, iar pandemia este doar la începutul ei. De aceea solicităm în continuare oamenilor să aibă grijă, să aibă răbdare, să fie înțelepți, și să respecte în continuare regulile de distanțare, indiferent cât de greu le este și indiferent ce păreri sau „trăzneli” citim pe rețelele de socializare, sau ascultăm în spațiul public, a transmis Raed Arafat.

Trebuie să avem răbdare

Totodată, șeful DSU ne recomandă să avem răbdare, pentru că în caz contrar tot ceea ce am realizat până acum respectând regulile se poate nărui. El a insistat că măsurile recomandate de autorități trebuie respectate de toți românii, pentru a trece cu bine peste criza pandemică creată de coronavirus.

Am ajuns la o fază încât nu mai avem răbdare să terminăm ce am început cu bine, și ni se induce în continuare ideea că nu ar mai fi nevoie de măsuri și ideea că totul este bine și că măsurile care au fost luate ar fi fost nejustificate și incorecte”, a informat acesta.

Raed Arafat ne înseamnă, așadar, să fim precauți, pentru că putem fi infectați dacă nu avem grijă.

Eu vă rog, în continuare, să respectați regulile și să aveți grijă, indiferent ce vi se spune, pentru că regretul vine prea târziu și cu costuri care pot fi foarte mari!, a spus Raed Arafat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: