Redactia.ro
Home » Știri » Raed Arafat, ieșire nervoasă după ce a fost întrebat de jurnaliști despre geamandurile cu cruce: „Care-i problema?”

Raed Arafat, ieșire nervoasă după ce a fost întrebat de jurnaliști despre geamandurile cu cruce: „Care-i problema?”

Apariția a cinci geamanduri cu cruce în largul Mării Negre a iscat nenumărate comentarii în rândul românilor, așa că jurnaliștii l-au întrebat pe șeful DSU despre acesta. Iritat de insistența pe acest subiect, Raed Arafat a răbufnit.

Raed Arafat, ieșire necontrolată vizavi de geamandurile cruce

La inițiativa Fundației SMURD, au fost amplasate cinci geamanduri cu cruce pentru a semnala turiștilor aflați la malul Mării Negre pericolul avântării în larg. Ideea nu a fost deloc bine primită de români, aceștia reclamând că au venit la plajă și nu la cimitir.

Așa cum era firesc, jurnaliștii au tratat acest subiect de interes și l-au abordat pe șeful SMURD pentru a cere explicații cu privire la decizia amplasării acestor geamanduri controversate. Acesta, însă, nu a apreciat isteria cauzată pe subiect și a răbufnit în fața jurnaliștilor.

Prins pe holurile Parlamentului, Raed Arafat a reacționat nervos la întrebările jurnaliștilor: „Ce … ce dezbateri? Niște geamanduri care au fost … 5 la număr, puse undeva. Care-i problema? De ce faceți un subiect care este fără obiect? Ideea este ucisă și s-a terminat. Gata.” .

Consideră că geamandurile cruce erau o necesitate

Șeful DSU apară decizia, spunând că geamandurile cruce au un impact ridicat asupra turiștilor de pe litoral, oprindu-i astfel din a se aventura în largul mării.

Reporter: Era nevoie de așa ceva, domnule Arafat?

Raed Arafat: Da, era nevoie.

Reporter: De ce?

Raed Arafat: Asta puteți să vă întrebați singuri.

Reporter: Despre mesajele Ro-Alert, am văzut că și acestea sunt un motiv de discuție, pentru că sunt prea multe și irelevante deja.

Raed Arafat: Așa este. Cum ziceți dumneavoastră.

Inițiatorii acestei idei mai spus și că mai bine vezi o cruce în apă, decât un om resuscitat pe plajă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: