Redactia.ro
Home » Știri » Răfuială ca-n filme pe străzile din București. Un bărbat a fost împușcat: ”S-au auzit țipete”

Răfuială ca-n filme pe străzile din București. Un bărbat a fost împușcat: ”S-au auzit țipete”

În localitatea Chiajna, situată în apropierea Bucureștiului, a izbucnit un scandal cu focuri de armă care a șocat comunitatea. Un bărbat a fost grav rănit și a ajuns de urgență la spital după ce a fost împușcat în timpul unui incident petrecut în parcarea unui complex comercial. 

Evenimentul a avut loc în timp ce victima, un bărbat nevinovat, ieșea dintr-un magazin din complexul comercial. Fără nicio avertizare, acesta a fost prins în mijlocul unei răfuială și a fost împușcat în picior. Cu toate că rănit, bărbatul a avut puterea de a se depărta de locul incidentului și a reușit să sune la numărul de urgență 112.

Răfuială cu focuri de armă pe străzile din București

Când echipele de intervenție au ajuns la fața locului, victima era întinsă pe trotuar, semn că evenimentele s-au desfășurat rapid și cu violență. Oamenii legii au imediat demarat o anchetă și au început să verifice înregistrările camerelor de supraveghere din zonă pentru a obține detalii despre agresor și circumstanțele exacte ale incidentului.

”S-au auzit, urlete! S-au împușcat!”, a spus un martor.

Atacatorul a fugit de la locul faptei

Una dintre cele mai îngrijorătoare aspecte ale acestui incident este faptul că atacatorul a reușit să fugă de la locul faptei, transformându-se astfel într-un suspect în largă căutare. Poliția, conștientă de gravitatea situației, a mobilizat resursele pentru a-l găsi și a aduce acest caz la o soluție.

”La data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 22:14, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Rezervelor, din localitatea Chiajna, în urma unui conflict spontan, a fost agresat fizic, probabil prin împușcare, la nivelul membrului inferior drept, de către persoane necunoscute.

În cel mai scurt timp s-au deplasat la fața locului polițiștii orașului Chitila, politiști criminaliști, împreună cu polițiști de la Serviciu de Investigații Criminale și Serviciul Arme Exploziv și Substanțe Periculoase Ilfov, pentru efectuarea activităților din competență.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a transportat victima la o unitate spitalicească din București, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

La acest moment, polițiștii ilfoveni efectuează verificări și investigații pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Ilfov.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: