Redactia.ro
Home » Știri » Raluca Moianu a devenit soacră mică! Fiica ei, Mara, s-a căsătorit. Cine este soțul celebru al tinerei de 19 ani

Raluca Moianu a devenit soacră mică! Fiica ei, Mara, s-a căsătorit. Cine este soțul celebru al tinerei de 19 ani

GALERIE FOTO (4)

Bucurie mare în familia Ralucăi Moianu! Singura ei fiică, Mara, s-a căsătorit cu alesul inimii sale. Evenimentul discret a fost marcat și de momentul în care tânăra a anunțat că va deveni mămică și a dezvăluit sexul bebelușului!

Fiica Ralucăi Moianu s-a căsătorit

Sâmbătă, 28 septembrie 2024, fiica fostei prezentatoare TV s-a căsătorit civil cu bărbatul vieții ei, un avocat celebru. Cei doi au spus „DA” în fața ofițerului stării civile. În plus, cei doi vor deveni părinți pentru prima oară și au anunțat ce sex va avea cel mic. Raluca Moianu va deveni bunică de băiețel.

Mara, în vârstă de 19 ani, a ales să poarte o rochiță albă scurtă, creație a casei de modă Ellis by Eli Lăslean, care îi scotea în evidență silueta de invidiat. În schimb, Raluca Moianu, a ales să îmbrace o bluză albastră, cu fustă bleumarin și pantofi negri.

Pe rețelele de socializare, Raluca Moianu, fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă!”, a transmis un mesaj emoționant pentru fiica ei: „Ea e totul pentru mine. My Precious. Să fiţi fericiţi! Să vă iubiţi mereu!”

Cine este soțul Marei

Mara, fiica Ralucăi Moianu, trăiește o frumoasă poveste de iubire este Virgil Boglea, un renumit avocat în lumea mondenă. În prezent, bărbatul este avocatul lui Mario Iorgulescu, fiul Președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, și a lucrat inclusiv și cu Gigi Becali.

Virgil Boglea, a studiat la Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timişoara. A intrat în Baroul București în anul 2015.

foto: instagram
foto: instagram

foto: facebook
foto: facebook

Mara este studentă la Facultatea de Drept

În 2023, Mara, fiica Ralucăi Moianu, a susținut examenul de Bacalaureat, iar ulterior a fost admisă la Facultatea de Drept din București, acolo unde e studentă acum. Tânăra visează să fie magistrat, dar mama ei și-ar dori ca ea să devină un notar cunoscut.

„Vrea să fie magistrat. Eu aș vrea să fie notar. E numai decizia ei. Sper din tot sufletul ca examenul să nu fie foarte greu, să reușească să intre la facultate. Apoi ca facultatea să nu fie una extrem de grea încât să nu facă față. Sper din tot sufletul să își găsească drumul. Dacă ea are nevoie de sprijin, eu am să fiu acolo. Nu mă amestec, fiindcă sunt deciziile ei, e viața ei”, mărturisea Raluca Moianu pentru Unica.ro.

Tatăl tinerei, Marius Ancuța, a murit

Fosta prezentatoare de televiziune, Raluca Moianu, a fost căsătorită timp de 15 ani cu comentatorul sportiv Marius Ancuța, care a încetat din viață la 50 de ani, în urma unei boli necruțătoare, în 2018.

Marius Ancuța și Raluca Moianu au ajuns la separare după ce fosta vedetă de televiziune a fost surprinsă sărutându-se cu un alt bărbat, fotografiile făcute la acea vreme stârnind mare vâlvă în presa din România.

„Mara e un copil care a înţeles că părinţii ei se despart, dar rămân prieteni şi se ajută unul pe celălalt. Ştie că o iubim la fel de mult şi că ne străduim să nu simtă această despărţire prea tare.

Nu e uşor să te desparţi de cineva după 15 ani, dar am făcut-o în linişte, pentru că nu avem nimic să ne reproşăm. Aşa am hotărât noi că e mai bine separaţi. Nu am avut nimic de împărţit. Fiecare are casa lui, maşina lui, firma lui, aşa că lucrurile sunt foarte clare între noi şi ne înţelegem aşa cum am stabilit”, afirma fosta prezentatoare de televiziune pentru Ring.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: