Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Pastramă și Pepe se pregătesc pentru un băiețel?

Raluca Pastramă și Pepe se pregătesc pentru un băiețel?

GALERIE FOTO (2)

Raluca Pastramă și Pepe și-au unit destinele acum șapte ani și de atunci formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc. Iubirea lor a fost încununată de apariția pe lume a celor micuțe ale lor, respectiv Maria și Rosa. Acum, se preconizează venirea pe lume a unui băiețel.

Raluca Pastramă, întrebată dacă vrea să fie mamă a 3-a oară

Simpatica Raluca a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de fetițele sale. O admiratoare n-a ratat, însă, ocazia să-i spună că din „formație” lipsește un băiețel.

”Oricum sunteți frumoase toate trei! Faceți și un băiat, că faceți copii frumoși”, a îndemnat-o o internaută. Culmea e că Raluca Pastramă n-a lăsat afirmația să treacă neobservată.

Soția lui Pepe i-a replicat cu un râs, semn că nu e o idee pe care o respinge. Cine știe, poate cei doi au pregătită o surpriză, însă e prea devreme s-o dezvăluie.

Raluca și Pepe și-au deschis o grădiniță

Acum o săptămână, Raluca anunța pe rețelele de socializare că are un nou business. Vedeta și-a deschis o grădiniță privată, iar acum câteva zile i-a făcut inaugurarea. Aceasta poartă numele mezinei sale, „Grădinița și creșa Rosa Maria”.

Citește și Cum arată acum prima soție a lui Boureanu? Irina are un iubit nou

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: