Redactia.ro
Home » Monden » Raluca și Walter Zenga, din nou cuplu? Au apărut împreună la TV, Raluca a răbufnit în direct: „Gata cu minciunile”

Raluca și Walter Zenga, din nou cuplu? Au apărut împreună la TV, Raluca a răbufnit în direct: „Gata cu minciunile”

GALERIE FOTO (2)

Deși încă de la sfârșitul anului trecut se știe că Raluca şi Walter Zenga nu mai formează un cuplu, iată că cei doi foști par să lase loc de surprize uriașe. Așa se face că toată lumea s-a mirat atunci când cei doi foști soți au apărut din nou împreună, la Tv. Mai mult, la fel de șocantă este și reacția avută, în direct, de Raluca Rebedea, care a sărit în apărarea fostului soț.

Apariția lui Walter Zenga alături de Raluca, în direct la TV, a șocat publicul, având în vedere că despărțirea lor recentă nu a fost deloc una fără scântei. S-au spus vorbe grele între cei doi soți în urmă cu câteva luni. Însă privindu-i acum împreună, pare că au lăsat totul uitării. Multe voci vorbesc deja despre faptul că ar forma din nou un cuplu, ținând cont și de reacția Ralucăi Rebedea, atunci când fostul ei a fost acuzat, în direct, la un post TV din Italia, că nu este un tată bun.

Raluca și Walter Zenga, din nou cuplu? Au apărut împreună la TV

Șocul a fost mare pentru fanii cuplului Zenga, atunci când i-au văzut împreună la TV. Mai exact, Raluca Rebedea a participat în direct prin videocall la emisiunea ”Live Non è la D’Urs” a postului italienesc Mediaset 5. Lângă ea, frumoasa blondină l-a avut chiar pe Walter Zenga. Spre surprinderea tuturor, Raluca i-a lăudat calitățile de tată ale lui Walter Zenga, deși despărțirea dintre cei doi, de la finalul anului trecut, nu a fost deloc lipsită de scandal.

Este de reținut că momentul cu Raluca și Walter Zenga de la postul TV Mediaset 5 a fost prima apariție televizată a celor doi de când nu mai sunt cuplu.

Raluca a răbufnit în direct: „Gata cu minciunile”

În cadrul emisiunii, s-a vorbit despre Walter Zenga și cei trei copii din căsătorii anterioare, Jacopo, Nicolo şi Andrea.

Despre ultimul, se știe că l-a acuzat pe fostul mare portar că n-a fost niciodată un tată bun, ci distant. Din acest motiv, Andrea n-a vorbit cu tatăl său Walter Zenga vreme de 8 ani.

Raluca nu a răbdat mult și a venit imediat cu replica, în direct, la TV, în apărarea fostului soț.

”Gata cu minciunile copiilor lui Walter. E un tată bun, mereu prezent. Mi se pare că băieții lui folosesc numele de familie al tatălui lor pentru a ajunge la televizor. (…) Eu aș vrea să vorbesc doar despre copiii mei, pentru că în trecutul lui eu nu eram… dar nu găsesc corect faptul că opinia publică l-ar putea judeca pe Walter ca fiind un tată care nu se implică sau că ar fi un tată rece, distant, care nu are grijă de copii lui. Doar pentru asta îmi permit să intervin acum… Cu copilaşii noştri mici, de 8 şi 11 ani, el a fost mereu un tată perfect. Foarte prezent şi atent. Uneori chiar şi prea mult, vrea mereu să zică şi să îşi dea cu părerea în viaţa lor. Cât despre Nicolo şi Andrea, îmi aduc aminte de câte ori i-a invitat. Îmi aduc aminte când nu aveam copii, că au venit aici, într-un oraş din Emiratele Arabe, care nu e Dubai, nu e aşa glam, şi atunci am ieşit cu ei să vadă şi altceva. Nu am avut experienţa de mamă atunci, dar am încercat şi cred ca ne-am şi distrat”, a dezvăluit Raluca, în direct, la postul Mediaset 5.

Raluca și Walter Zenga, despărțire cu vorbe grele

Este bine știut că, în mod oficial, Raluca și Walter Zenga nu mai formaează un cuplu de la sfârșitul anului trecut, iar despărțirea a scos la iveală multe secrete dureroase despre cei doi foști parteneri și relația dintre ei.

Walter Zenga a anunțat divorțul de Raluca la începutul lui octombrie 2020 „N-o mai recunosc pe cea care mi-a fost sotie timp de 14 ani”, declara atunci fostul antrenor.

Însă italianul nu a ieșit bine din scandalul cu Raluca și a fost luat la bani mărunți de cei doi copii din a doua sa casatorie, Andrea si Nicolo, care și-au acuzat tatăl de neglijență și ignoranță

Cât despre relația dintre Raluca și Walter Zenga, se pare că cei doi au făcut pace, deocamdată, de dragul copiilor lor, deși nu există vreo declarație oficială care să anunțe marea împăcare între soți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: