Redactia.ro
Home » Monden » Ramona Crăciunescu de la Survivor România, amintiri dureroase despre moartea fiicei și a iubitului ei. Războinica a trecut printr-o adevărată dramă

Ramona Crăciunescu de la Survivor România, amintiri dureroase despre moartea fiicei și a iubitului ei. Războinica a trecut printr-o adevărată dramă

GALERIE FOTO (4) Ramona Crăciunescu de la Survivor România, amintiri dureroase despre moartea fiicei și a iubitului ei

Ramona Crăciunescu de la Survivor România, amintiri dureroase despre moartea fiicei și a iubitului ei. Ramona Crăciunescu face parte din echipa Războinicilor de la Survivor România. În ultima ediție a emisiunii, Ramona a dezvăluit că a trecut printr-o dramă cumplită, atunci când și-a pierdut fiica și iubitul într-un incendiu.

Ramona Crăciunescu de la Survivor România, amintiri dureroase despre moartea fiicei și a iubitului ei. Războinica a trecut printr-o adevărată dramă

Ramona a acceptat propunerea de a merge în jungla Dominicană și a-și testa limitele. Războinica este o fire puternică și supraviețuitoare, dar puțină lume a știut drama prin care a trecut în urmă cu câțiva ani. Iubitul și fiica i-au murit într-un accident de mașină, în urmă cu patru ani. Ramona de la Survivor România a povestit suferința pe care o ascunde. După ce au câștigat prima probă de comunicare de la Survivor România 2022, Războinicii au primit o recompensă pe măsură. Aceștia au putut comunica cu cei care de acasă. Ramona a primit o fotografie, dar concurenta din echipa Războinicilor a început să plângă atunci când a văzut-o.

Războinica a vorbit despre tragedia care i-a schimbat viața. Concurenta a spus că poza ar fi fost completă, dacă s-ar fi aflat în ea și fiica ei, care a murit într-un incendiu. Ramona a povestit că toată familia se afla la mare și era ultima seară pe care aceștia o petreceau acolo. În timp ce îi făcea baie fetiței sale, a izbucnit un incendiu, iar acesta s-a extins imediat. A vrut să intre după fiica ei, dar nu a mai putut face nimic. Fiul și iubitul ei abia au reușit să iasă din rulota cu care călătoreau. Din păcate, fiica acesteia a murit în incendiu, iar iubitul său, a decedat la o săptămână după.

Fiul Ramonei
Ramona si Boboneteî
Ramona in lacrimi

Ramona nu  a participat la înmormântatea fiicei și a iubitului ei

Pentru o perioadă, Ramona a fost în comă și nu a putut participa la înmormântarea fiicei sale. „Poza aceasta ar fi fost completă dacă în ea se afla și fiica mea. Avea șase ani când a trecut dincolo, când a avut loc accidentul. Eram în weekend la mare cu toții, eu, iubitul meu și copiii. Era ultima seară pe care o petreceam acolo. În timp ce îi făceam baie fetiței am observat o lumină foarte puternică. Am ieșit, deja luase foc toată rulota. Am încercat să îl sting, dar mi-a luat foc tot părul. M-am rostogolit pe jos ca să sting flăcările și să pot intra după fetiță…dar, în foc nu poți intra…A fost o explozie. Băiatul a apucat să iasă, că era fix în spatele meu, și prietenul meu ieșise, dar era ars pe brațe… Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva…să simtă că este atât de neputincios. Soțul a decedat la șapte zile după incident. Eu am fost în comă mai mult timp. Eu nu am participat nici la înmormântarea copilului, nici la înmormântarea iubitului”, a povestit Ramona, printre lacrimi.

Ramona Crăciunescu este bucuroasă totuși că fiul ei a supraviețuit incendiului, iar acum luptă pentru el. Ramona se consifderă o femeie extrem de puternică și reușește să facă față presiunilor din Republica Dominicană.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: