Redactia.ro
Home » Monden » Ramona de la Clejani, dezvăluire șocantă despre tatăl său. Artistul ar mai avea un fiu nelegitim

Ramona de la Clejani, dezvăluire șocantă despre tatăl său. Artistul ar mai avea un fiu nelegitim

Ramona de la Clejani, dezvăluire șocantă despre tatăl său.

Ramona de la Clejani, dezvăluire șocantă despre tatăl său. Ioniță de la Clejani nu a avut niciodată o relație apropiată cu Ramona, fiica sa nelegitimă. Cu toate astea, aceasta îl respectă și este mândră că este fiica lui. Recent, artista a făcut o dezvăluire șocantă despre soțul Vioricăi de la Clejani. Interpretul de muzică pentru petrecere ar mai avea încă un fiu.

Ramona de la Clejani, dezvăluire șocantă despre tatăl său. Artistul ar mai avea un fiu nelegitim

Ramona de la Clejani, dezvăluire șocantă despre tatăl său. În urmă cu câteva săptămâni, Ramona de la Clejani, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani declara că a primit amenințari cu moartea din partea lui Fulgy. Invitată în cadrul unei emisiuni, artista a făcut dezvăluiri șocante despre tatăl ei. Conform acesteia, Ioniță de la Clejani ar mai fi avut un fiu care a decedat la vârsta de opt ani. Ramona susține că tatăl lui Fulgy nu s-ar fi ocupat de soarta copilului său, lăsându-l de izbeliște. „Da, din ce am auzit și eu, da. Dar nu frate cu aceeași mamă, cu altă doamnă, am înțeles, cu același celebru tată. Din toate spusele ce am auzit și eu, nici de acel băiat nu s-a interesat, cum nici de mine nu s-a ocupat. În al 9-lea ceas vreau să demonstrez că eu nu sunt pe ceartă, eu întotdeauna am încercat să stau în pătrățica mea”, a declarat Ramona de la Clejani,

Deși spunea că se teme de Fulgy, Ramona a declarat că este decisă să facă pace cu fratele său vitreg. Totodată, bruneta a renunțat la prelungirea ordinului de restricție împotriva tânărului. „După cum știți, astăzi am avut prima instanță. Astăzi m-am prezentat și eu, atât eu, cât și nașul meu. Eu am luat o decizie împreună cu nașul meu care e un al doilea părinte pentru mine și care are o funcție foarte solidă. E foarte ușor să faci rău. El m-a învățat: nu e bine să-l băgăm pe Fulgy la pușcărie. E adevărat că m-am speriat și încă mă tem de ce s-a întâmplat în trecut. Aș vrea să ne liniștim cu toții și aș vrea ca tatăl nostru să se ocupe mai mult, să ia atitudine.A venit o știre asupra mea cum că am primit bani. Aveți cuvântul meu că nu e vorba despre nici măcar 1 leu”, a spus Ramona de la Clejani.

Reacția Vioricăi de la Clejani după declarațiile Ramonei

După ce a declarat public că se teme pentru viața ei și a copiilor săi, după ce Fulgy a amenințat-o cu moartea, Viorica de la Clejani i-a transmis acesteia un mesaj. Artista i-a spus fiicei nelegitime a soțului său să studieze, în loc să apară la televizor. „Era odată ca niciodată o cântăreață pe nume Lia. Ea era foarte boccie, nu știa să cânte nimic și mai era și urâtă, săraca. Ce credeți că făcea Lia? Se ducea pe la televiziuni și se plângea că o omoară Fulgy, că o amenință Fulgy. Băi, Lio, pune mâna și studiază, lasă-ne cu balivernele tale, cânți prost, sora mea’, a spus Viorica de la Clejani pe TikTok.

Ulterior, Ramona a mărturisit că toți membrii clanului Clejanilor ar consuma substanțe interzise. „Uite ce îi arde, în loc să-l ducă pe fi-su la dezintoxicare, să nu mai amenințe lumea. Lia măcar nu se droghează ca voi. Lia trăiește frumos, în liniște, muzicanto… și tu ești drogată‘, a scris Ramona Manole pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: