Redactia.ro
Home » Monden » Viorica de la Clejani a făcut-o ”urâtă” pe Ramona Manole. Fiica lui Ioniță de la Clejani a răbufnit

Viorica de la Clejani a făcut-o ”urâtă” pe Ramona Manole. Fiica lui Ioniță de la Clejani a răbufnit

Viorica de la Clejani, atac dur la adresa Ramonei Manole

Familia Clejanilor este tot mai mult în atenția publicului, de câteva săptămâni, în urma scandalului drogurilor iscat de Fulgy. Viorica de la Clejani a numit-o, de curând, ”urâtă” pe Ramona Manole, fiica lui Ioniță dintr-o relație anterioară. Care a fost motivul și cum a reacționat Ramona Manole?

Viorica de la Clejani a făcut-o ”urâtă” pe Ramona Manole. Fiica lui Ioniță de la Clejani a răbufnit

Este scandal între Viorica de la Clejani și Ramona Manole, fiica lui Ioniță de la Clejani dintr-o relație din trecut. După ce Ramona Manole l-a acuzat pe Fulgy că a amenințat-o cu moartea, Viorica a atacat-o, ulterior, în mediul online, numind-o ” boccie” și urâtă”. La auzul acestor cuvinte, fiica sa vitregă i-a dat un răspuns dur.

”Era odată ca niciodată o cântăreață pe nume Lia. Ea era foarte boccie, nu știa să cânte nimic și mai era și urâtă, săraca. Ce credeți că făcea Lia? Se ducea pe la televiziuni și se plângea că o omoară Fulgy, că o amenință Fulgy. Băi, Lio, pune mâna și studiază, lasă-ne cu balivernele tale, cânți prost, sora mea”, a spus Viorica de la Clejani pe TikTok, după ce Ramona Manole s-a plâns la Acces Direct că Fulgy o amenință cu moartea.

Ramona Manole a făcut-o ”drogată” pe Viorica de la Clejani

Sora vitregă a lui Fulgy este de părere că Viorica de la Clejani este drogată asemeni lui Fulgy și că ar trebui să-și ducă fiul la dezintoxicare pentru a nu-i mai amenința pe cei jur.

”Uite ce îi arde, în loc să-l ducă pe fi-su la dezintoxicare, să nu mai amenințe lumea. Lia măcar nu se droghează ca voi. Lia trăiește frumos, în liniște, muzicanto…și tu ești drogata”, a scris Ramona Manole pe Facebook.

Ramone Manole suferă pentru tatăl ei

În cadrul unui interviu, Ramona Manole a spus că suferă pentru tatăl ei, Ioniță de la Clejani, având în vedere situația cu care se confruntă

„Nu vreau să îl vorbesc de rău pe Fulgy. Mie, una, nu îmi place ce văd la televizor, în momentul de față, nu îmi place că sunt puși la colț de toată lumea și judecați de o țară întreagă. Eu apreciez numele acesta și îl resjpect foarte mult. Acum cânt și eu pe unde a cântat tatăl meu, pe 15.000- 20.000 de euro. Este o mândrie pentru mine lucrul acesta.Sunt copii fără minte. Poate și eu aș fi făcut asta, dar nu îmi permit acest lucru, nu am banii lor. Sufăr pentru tata că trece prin asemenea lucruri, știu că nu este deloc ușor. Pe mine mă doare sufletul pentru el. În mine, mama nu a investit niciun cent, mi-a pus pe masă de mâncare și mi-a dat sfaturi bune, în viață, care să mă ajute”, a declarat Ramona Manole, în exclusivitate pentru impact.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: