Redactia.ro
Home » Monden » Ramona Manole, mesaj emoționant pentru Ioniță de la Clejani. ”Tatăl meu, ghidul vieții mele”

Ramona Manole, mesaj emoționant pentru Ioniță de la Clejani. ”Tatăl meu, ghidul vieții mele”

GALERIE FOTO (5) Ramona Manole, mesaj emoționant pentru Ioniță de la Clejani

Ramona Manole, mesaj emoționant pentru Ioniță de la Clejani. Ramona este fiica lui Ioniță de la Clejani din prima relație. Artistul este căsătorit cu Viorica de la Clejani,iar împreună au doi copii, Margherita și Fulgy. Cu toate că lăutarul a refuzat să aibă de-a face cu Ramona, tânăra mereu l-a respectat și apreciat pe tatăl său. Recent, artista a postat pe rețelele de socializare un montaj foto în care apare alături de părintele său.

Ramona Manole, mesaj emoționant pentru Ioniță de la Clejani. ”Tatăl meu, ghidul vieții mele”

Ramona Manole, mesaj emoționant pentru Ioniță de la Clejani. Ramona nu s-a ferit niciodată să-și exprime respectul și aprecierea pentru tatăl său, Ioniță de la Clejani. Cu toate că artistul a refuzat să aibă vreo legătură cu ea, artista are numai cuvinte de laudă la adresa acestuia. Ramona este născută dintr-o relație anterioară celei pe care Ioniță o are acum cu Viorica de la Clejani. Bruneta este mândră că este fiica lui Ioniță de la Clejani.

Recent, vedeta a postat un colaj video pe rețelele de socializare în care apare alături de părintele său. ”Tatăl meu, ghidul vieții mele. Am o mare bucurie că este tatăl meu. Dacă el nu ar fi fost, eu nu mai existam azi printre voi și e bine așa”, a scris Ramona pe contul ei de socializare. Internauții au comentat imediat la postarea Ramonei, iar unii au lăudat-o pentru că își apreciează tatăl. ”Viorica o să înnebunească. Ea ca individă aduce tare cu personajul negativ din Alba ca Zăpada… Mama vitregă cea rea”,a scris cineva. ”Nu mă interesează, atât timp cât voi exista, el va fi tatăl meu”, a spus Ramona de la Clejani.

Colajul postat de Ramona

Ioniță de la Clejani și-a desființat propria fiică

Ramona Manole a recunoscut că este fiica ilegitimă a artistului, mărturisind că acesta nu a acceptat-o niciodată în viața lui, deși știa că este fiica lui. Ramona a crescut fără tată și a întâmpinat multe greutăți de-a lungul vieții. Artista și-ar fi dorit să reia legătura cu tatăl său, dar Ioniță de la Clejani nu a vrut să audă de asta. Ramona de la Clejani a povestit un episod trist. Bruneta a mers acasă la Ioniță pentru a se împăca cu el, iar acesta a privit-o de pe geam împreună cu familia lui. Mai mult, Ramona a spus că artistul a amenințat-o cu poliția și i-a spus cuvinte grele. „Mi-a zis că să plec de la poarta lui că pune poliția pe mine. Mi-a zis și că ești fata mea, dar ești făcută din greșeală, mai mult de atât ce pot să spun”, a declarat Ramona de la Clejani la Acces Direct.

Bruneta a mai spus că Viorica de la Clejani nu ar fi acceptat-o niciodată în familia sa. Ba chiar i-a interzis soțului ei să mai vorbească cu ea. În urmă cu câțiva ani, Ioniță de la Clejani declara că a ajutat-o pe Ramona cu bani și a recunoscut-o. „Am avut o relatie cu mama ei inainte sa plec in armata. Dupa ce m-am intors, nu am mai avut nicio legatura cu ea. La cateva luni dupa ce am terminat armata, m-am casatorit cu Viorica. Abia dupa un an am aflat ca a nascut un copil. Nu am stiut ca e gravida, nici ca a nascut”.

Viorica a susținut faptul că soțul ei a ajutat-o pe Ramona fără ca ea să stie. „Ionita nu a vrut sa stie nimeni de ca o ajuta pe fata lui. Nici macar eu. I-a dat bani sa isi ia rochie de mireasa, fara sa stiu eu. A ajutat-o pana anul trecut, cand a facut 18 ani” a declarat cantareata

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: