Redactia.ro
Home » Monden » Ramona Olaru i-a spus DA lui Cătălin Cazacu. Cum a cerut-o prezentatorul TV în căsătorie pe iubita lui

Ramona Olaru i-a spus DA lui Cătălin Cazacu. Cum a cerut-o prezentatorul TV în căsătorie pe iubita lui

GALERIE FOTO (7)

Ramona Olaru a spus cel mai frumos DA din viața ei. Asistenta TV a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu. Acesta a ales un cadru de vis, aflându-se în vacanță, departe de casă, alături de Ramona și alți prieteni apropiați. Vedeta este cea care a dat vestea cea mare și a postat primele fotografii.

Ramona Olaru i-a spus DA lui Cătălin Cazacu

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de multă vreme. Iubirea lor este cu năbădăi, căci au mai avut parte și de câteva certuri minore, însă nu s-au despărțit. Ei bine, după mult timp, prezentatorul TV și-a făcut curaj și a cerut-o pe a lui parteneră, în căsătorie. Totul s-a întâmplat într-un cadru de vis, în vacanța pe care o petrec alături de cei dragi lor. Ramona este și cea care a dat vestea cea mare și a postat primele imagini de la momentul special pe care l-a trăit atunci când Cazacu a cerut-o în căsătorie.

”Ok! Am spus DA! ❤️”, a scris Ramona Olaru, pe Instagram, acolo unde a publicat două fotografii cu inelul. Se epoate observa cu ochiu liber că este vorba de un inel special, ales cu grijă, care are o piatră prețeioasă de culoare vișinie. Cu siguranță, prețul a fost pe măsura inelului. Mare.

Cât costă un inel cu rubin

Întâmplarea face că Ramona Olaru a dat fuga, acum trei luni, într-un magazin de bijuterii și a postat o poză pe Instagram cu un inel asemănător cu cel pe care l-a primit acum. Se pare că vedeta și-a îndrumat iubitul și i-a arătat ce gusturi rafinate are. Cătălin Cazacu n-a mai putut face altceva decât să se conformeze. Prețul unui astfel de inel ar fi peste 30.000 de lei, conform site-urilor de specialitate.

Le-am probat pe toate și când am ajuns la cel mai scump i-am făcut o poză și o filmare și le-am pus pe Instagram, să se vadă. (…) Mie mi-a plăcut cel roșu, cu rubin african și cu diamante. (…) Lui îi trebuie dirijare în tot ce face, dar face, nu zice nu. (…) Ăla chiar era un inel frumos de purat pe mâinile astea frumoase. Fă tot posibilul și fă-mă fericită, dacă sunt eu fericită și tu ești fericit. (…) Nu vrea să se fure mireasa pentru că e puțin zgârcit și nu vrea să plătească pentru mine celor ce mă fură”, spunea Ramona Olaru, în urmă cu aproximativ trei luni, pentru Antena Stars.

„Mă bagă la cheltuială, și-a găsit ea deja inelul! Dar, cu cât așteaptă mai mult, cu atât mai bine, nu? O să apară și inelul, fiți fără griji!(…) Și nunta! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, spunea Cătălin Cazacu pentru Click.ro .

Cum au petrecut cei doi

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au distrat pe cinste, căci au petrecut până-n zori în Mykonos, Grecia. Acolo au plecat alături de câțiva prieteni apropiați, cu care s-au distrat, au cântat și au dansat. Mai ales după momentul special, mai exact după ce Ramona Olaru a spus DA. Aceștia au sărbătorit momentul și l-au făcut de neuitat. Ramona a mai postat o fotografie cu Cătălin, în care a spus că și-a făcut-o cu mâna lui. ”Ce să zic…și-a făcut-o cu mâna lui! Nu știa că inelul are magnet și îș ține legat”, a scris Ramona Olaru, pe Instagram, la ceva timp după ce Cătălin a cerut-o în căsătorie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: