Redactia.ro
Home » Monden » Ramona Olaru se mută acasă la Cătălin Cazacu. Vedeta este decisă să-i renoveze locuința sportivului

Ramona Olaru se mută acasă la Cătălin Cazacu. Vedeta este decisă să-i renoveze locuința sportivului

GALERIE FOTO (2)

Ramona Olaru se mută acasă la Cătălin Cazacu. Când toată lumea credea că asistenta tv nu va mai putea trece peste despărțirea de Cuza, Ramona Olaru și-a făcut curaj și s-a îndrăgosit din nou. Blondina formeză un cuplu cu sportivul Cătălin Cazacu. Vedeta a mărturisit că se va muta în locuința noului iubit.

Ramona Olaru se mută acasă la Cătălin Cazacu. Vedeta este decisă să-i renoveze locuința sportivului

Ramona Olaru se mută acasă la Cătălin Cazacu. În urmă cu câteva săptămâni s-a aflat că Ramona Olaru formează un cuplu cu sportivul Cătălin Cazacu. Cei doi sunt dispuși să-și ducă relația la un alt nivel. În emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, blondina a făcut o dezvăluire surprinzătoare. În fața colegilor săi, vedeta a declarat că vrea să-i renoveze locuința iubitului săi.

Vedeta își dorește să se mute împreună cu Cazacu, dar Ramona are o problemă majoră. Blondina nu își dorește să doarmă în același loc unde au fost și fostele iubite ale sportivului, așa că este dispusă să facă unele schimbări. ”Mă apuc în partea cealaltă (nr. acasă la Cătălin Cazacu) de renovat. Eu nu mă mut unde au stat altele”, a spus Ramona Olaru la ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Colegii săi Dani și Răzvan nu s-au abținut de la glume și au avut de făcut câteva remarci. Dani Oțil a avertizat-o pe Ramona că odată cu prima schimbare de mobilier sau decorațiuni vor mai urma și alte lucruri, iar Răzvan Simion a fost ceva mai dur cu sfaturile. ”Nu uita că te apuci cu perdelele, lustra, mocheta și când schimbi mocheta îți dai seama că nu se mai potrivesc perdelele și le mai scumbi o dată. Ramona în loc să-și ia o piesă de mobilier, a vrut să schimbe canapeaua, dar a schimbat doar conținut”, a spus imediat Dani Oțil, completat și de colegul său, Răzvan Simion: ”El voia o măsuță de cafea”, ambii făcând glume pe seama noii situații amoroase a blondinei.

Ramona Olaru, în ipostaze tandre cu sportivul Cătălin Cazacu

După ce paparazzi i-au suprins în fapt, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu și-au oficializat relația, iar acum cei doi sunt mai fericiți ca niciodată. Atât Ramona, cât și Cătălin nu ezită să se posteze de fiecare dată când au ocazia, în tandrețuri, pe rețelele de socializare. Recent, blondina de la Antena 1 a publicat în mediul online un videoclip cu iubitul ei. Pe fundalul se derulează o melodie de dragoste, iar inițial Ramona apare singură. Ulterior, pe refren, aceasta apare în pat, în brațele iubitului ei.

Ramona si Catalin Cazacu

Imediat după ce s-a aflat de relația cu Ramona, Cătălin a explicat că în ultima perioadă a petrecut mult timp alături de vedeta tv, motiv pentru care s-au apropiat de la zi la zi. ”Noi suntem din 2018 prieteni foarte buni, am petrecut enorm de mult timp împreună în toți anii aștia. Suntem prieteni, asta e mișto la noi, că noi suntem prieteni și când cunoști un om prin baza unei prietenii mai devreme sau mai târziu îți place sau nu de el. Am ajuns să ne apropiem, mai ales că în ultima perioadă suntem singuri amândoi. Petrecând timp împreună am ajuns să ne apropiem. N-a fost o chestie gândită, s-a întâmplat.” a declarat Cătălin Cazacu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: