Redactia.ro
Home » Monden » Ramona Olaru și vulnerabilitatea. Ce a povestit prezentatoarea TV

Ramona Olaru și vulnerabilitatea. Ce a povestit prezentatoarea TV

Ramona Olaru este una dintre cele mai cunoscute asistente TV din țara noastră. Vedeta e îndrăgită de mulți români. Recent, ea spus cel mai frumos DA din viața ei. Tânăra a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu. Acesta a ales un cadru de vis, aflându-se în vacanță, departe de casă, alături de Ramona și alți prieteni apropiați. Vedeta este cea care a dat vestea cea mare și a postat primele fotografii. Dar cum i s-a schimbat viața vedetei de televiziune după trei ani de apariții zilnice la tv?

Ramona Olaru se căsătorește cu Cătălin Cazacu. Prezentatoarea a spus „DA”

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de multă vreme. Iubirea lor este cu năbădăi, căci au mai avut parte și de câteva certuri minore, însă nu s-au despărțit. Ei bine, după mult timp, prezentatorul TV și-a făcut curaj și a cerut-o pe a lui parteneră, în căsătorie. Totul s-a întâmplat într-un cadru de vis, în vacanța pe care o petrec alături de cei dragi lor. Ramona este și cea care a dat vestea cea mare și a postat primele imagini de la momentul special pe care l-a trăit atunci când Cazacu a cerut-o în căsătorie.

Este sau nu Ramona Olaru o persoană vulnerabilă

Ramona a vorbit într-un interviu recent despre vulnerabilitate. Este sau nu o persoană vulnerabilă?
„Nu îmi mai permit de foarte mulţi ani să fiu o persoană vulnerabilă! Din păcate, ridic zidul de tărie şi femeie puternică cam tot timpul, cu oricine! Lucrez la asta”, a povestit Ramona pentru libertateapentrufemei.ro

Ce ar schimba Ramona Olaru în trecutul ei

„Nu aş schimba nimic! Am ajuns la puterea în care pot recunoaşte că toate lucrurile mai puţin bune, de care voiam să uit cât mai repede din trecutul meu, de fapt m-au construit persoana care sunt acum! Şi sunt bine rău acum!”, a mai spus prezentatoarea pentru sursa citată.

Ramona Olaru: Nu îmi fac niciodată planuri

„Eu nu îmi fac planuri niciodată! Dar niciodată! Doar am făcut exact ce mi-a apărut în cale şi mi-am dorit să fac! Şi da, atragi orice lucru pe care chiar ţi-l doreşti! Poate pare ciudat, dar eu simt mereu când urmează să mi se întâmple ceva! Sunt Rac, mă defineşte intuiţia!”, a mai povestit Ramona Olaru pentru aceeași sursă.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: