Redactia.ro
Home » Homepage » Ramzan Kadîrov anunță începerea „demilitarizării NATO“: „După capturarea Kievului, urmează Polonia”

Ramzan Kadîrov anunță începerea „demilitarizării NATO“: „După capturarea Kievului, urmează Polonia”

Ramzan Kadîrov, liderul cecen a făcut declarații controversate în mediul online. Este renumit în ultima vreme pentru filmulețele de pe TikTok, seriale în care apare cu un fals Zelenski.A anunțat că autoritățile ruse dezvoltă un „plan de demilitarizare” pentru țările NATO. Liderul cecen s-a lăudat că a discutat deja despre planul „demilitarizării NATO” cu asistentul său Apti Alaudinov.

„Don-don” Kadîrov spune că împreună cu Alaudinov au discutat despre planurile de invadare a teritoriului țărilor Alianței Nord-Atlantice, în special Polonia. Ar fi „cântărit argumentele pro și contra” și ar fi pregătit activitățile unităților cecene pentru un război la scară largă împotriva Ucrainei.

„Planurile sunt grandioase. Elaborăm deja un plan pentru demilitarizarea țărilor NATO, iar după capturarea Kievului, prima în linie este Polonia”, a scris Kadîrov.

Liderul Ceceniei a mai indicat că asistentul său Apti Alaudinov a vizitat teritoriile ocupate din regiunea Lugansk și a participat la capturarea acesteia împreună cu „Miliția Populară a LPR”.

Nu este pentru prima dată când aliatul lui Putin în războiul din Ucraina prezintă „planuri” pentru atacarea unor state membre NATO. Mesajele sale sunt preluate și de alți oficiali ceceni. Președintele parlamentului cecen, Magomed Daudov, un apropiat al lui Ramzan Kadîrov, spune că batalioanele cecene care luptă în Ucraina „vor merge înainte până la Berlin” dacă „Putin nu le va opri”., scrie digi24.ro.

Vladimir Putin nu se oprește aici! Serghei Lavrov i-a expus planul

Ministrul rus al Afacerilor Externe a oferit un interviu pentru presa rus[, în cadrul căruia spune care este planul președintelui Vladimir Putin. Acesta a scos la iveală că obiectivele Federației Ruse se vor extinde și mai mult, a relatat agenția rusă de presă de stat RIA Novosti.

„Acum, geografia este diferită. Și nu este vorba doar de teritoriile controlate de separatiștii susținuți de Rusia în Donbas, ci și de regiunea Herson, de regiunea Zaporojie și de o serie de alte teritorii, iar procesul continuă, și continuă în consecință și în mod persistent”, spune ministrul rus de Externe.

Serghei Lavrov a adăugat că obiectivele Rusiei se vor extinde și mai mult dacă Occidentul va livra Kievului arme cu rază lungă de acțiune, scris capital.ro.

„Nu putem permite ca, în partea din Ucraina controlată de Volodimir Zelenski sau de înlocuitorul său, să se afle arme care ar putea ameninţa direct teritoriul nostru sau pe cel al republicilor separatiste care şi-au declarat independenţa sau vor să îşi aleagă singure viitorul”, a declarat ministrul rus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: