Redactia.ro
Home » Sport » Rapid a intrat în șomaj tehnic! Alexa a fost prezentat dar nu a debutat

Rapid a intrat în șomaj tehnic! Alexa a fost prezentat dar nu a debutat

Rapid a intrat în șomaj tehnic

Rapid a intrat în șomaj tehnic! Anunțul a fost făcut astăzi pe site-ul clubului. Ovidiu Burcă, președintele giuleștenilor a declarat că jucătorii au înțeles situația dificilă prin care trece clubul.

Din ce în ce mai multe cluburi din România au decis să intre în șomaj tehnic pe perioada pandemiei de coronavirus. Rapid a făcut astăzi anunțul oficial.

„FC Rapid a decis ca, din cauza situaţiei dificile prin care trece întreaga planetă, implicit fotbalul românesc, jucătorii, staff-ul şi membrii conducerii clubului nostru să intre în şomaj tehnic pe durata stării de urgenţă instituite de Guvernul României”, se scrie în comunicat

Statul va da angajaţilor şi sportivilor un venit minim de 75% din salariul aferent contractului individual de muncă sau contractului de activitate sportivă. Suma este plafonață la nivelul a 75% din câştigul salarial mediu brut pe economie

Rapid a intrat în șomaj tehnic

Ovidiu Burcă, președintele clubului spune că a discutat cu antrenorul, cu jucătorii, cu toți angajații clubului și toți au înțeles situația dificilă. Dan Alexa a fost prezentat oficial dar nu a apucat încă să debuteze pe banca tehnică.

„Le-am transmis jucătorilor, am avut discuţii cu ei, iar ei au răspuns foarte bine. Am decis ca toţi jucătorii şi oamenii din club să intre în şomaj tehnic, pentru a proteja clubul. Nu cred că este cineva absurd să nu înţeleagă situaţia critică prin care trecem”, a declarat Burcă.

Comitetului de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a suspendat toate competițiile până la momentul încetării stării de urgenţă.

“Avem sprijinul acționarilor în continuare. Este o situație dificilă, dar nu colaps financiar, nici pe departe”, a mai spus Ovidiu Burcă.

În momentul întreruperii competițiilor, după 24 de etape, Rapid se afla pe locul 6, cu 37 de puncte, în Liga a II-a. Deocamdată nu se știe la ce modalitate se va apela la reluarea campionatului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: