Redactia.ro
Home » Știri » Răpire ca în filme, în Botoșani. O tânără a fost scoasă cu forţa din maşina iubitului şi sechestrată de trei indivizi într-o altă mașină

Răpire ca în filme, în Botoșani. O tânără a fost scoasă cu forţa din maşina iubitului şi sechestrată de trei indivizi într-o altă mașină

Răpire ca în filme, în Botoșani. O tânără a fost scoasă cu forţa din maşina iubitului şi sechestrată de trei indivizi într-o altă mașină

O tânără a fost scoasă cu forţa din maşina iubitului şi sechestrată de trei indivizi. Ea a fost transportată dintr-o comună din Botoșani până într-o comună din Iași, au stabilit anchetatorii, care au reușit ulterior să pună mâna pe bărbații care au luat-o pe femeie împotriva voinței ei.

Răpire ca în filme, în Botoșani. O tânără a fost scoasă cu forţa din maşina iubitului şi sechestrată de trei indivizi într-o altă mașină

Tânăra de 22 de ani a trăit momente cumplite. Ea era în mașina iubitului ei, parcată la acel moment, când lângă mașina lor a ajuns o alta în care se aflau trei tineri. Bărbații l-au luat la bătaie pe iubitul fetei și ulterior ar fi tras-o pe tânără din mașină, conform bzi.ro. Ea ar fi fost scoasă cu forța din autoturismul iubitului și obligată de cei trei indivizi să se urce la ei în mașină. Bărbații au 19, 20 și 30 de ani și sunt toți din comuna Răchiţi, au transmis anchetatorii.

Tinerii sunt acum cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, a anunţat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoșani, Delia Nenişcu, transmite Agerpres. Cel mai probabil, ei vor fi arestați preventiv.

„În urma probatoriului administrat, a reieşit faptul că, la data de 3 octombrie, în timp ce persoana vătămată, o tânără de 22 de ani, se afla într-un autoturism parcat pe drumul public, din comuna Băluşeni, împreună cu prietenul său, lângă aceştia a oprit un alt autoturism, în care se aflau cei trei tineri, bănuiţi de comiterea faptei, care, prin folosirea forţei fizice, ar fi scos-o pe tânără din maşina sa şi ar fi pus-o în maşina acestora, împotriva voinţei sale”.

„Ulterior, unul dintre cei trei tineri, împreună cu victima, s-a deplasat cu autoturismul pe raza localităţii Bârnova, judeţul Iaşi, unde, în baza informaţiilor oferite de poliţiştii botoşăneni, au fost identificaţi de poliţiştii din judeţul Iaşi”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Rămâne de văzut ce o să se întâmple mai departe în acest caz. Momentan, nu se cunosc detalii despre motivul pentru care indivizii au acționat așa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini